24 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν οι δύο συλληφθέντες που απολογήθηκαν την Τετάρτη

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, δύο ακόμα κατηγορούμενοι προφυλακίστηκαν έπειτα από την απολογία τους την Τετάρτη (9/2) - Συνεχίζονται τα δύο επόμενα 24ωρα οι απολογίες άλλων 7 συλληφθέντων

Προφυλακίστηκαν δύο ακόμα συλληφθέντες οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη και την επίθεση εις βάρος δύο φίλων του στη Θεσσαλονίκη. Οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 20 και 21 ετών, πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας την Τετάρτη (9/2) και υποστήριξαν στις απολογίες τους πως δεν δολοφόνησαν τον Άλκη, αλλά παραδέχθηκαν πως βρέθηκαν στο σημείο της άγριας επίθεσης.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-to-sokaristiko-ichitiko-ntokoumento-apo-ti-stigmi-tis-epithesis-vid/

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 20χρονος Αλβανός υποστήριξε πως συνεπλάκη με ένα από τα παιδιά, ενώ ο 21χρονος Έλληνας αρνήθηκε πως συμμετείχε στην επίθεση καθώς και στη δολοφονία του 19χρονου φοιτητή. Η προφυλάκισή τους αποφασίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ενώ Πέμπτη (10/2) και Παρασκευή (11/2) θα συνεχιστούν οι απολογίες των υπόλοιπων κατηγορούμενων.

 

Υπενθυμίζεται πως από τους 11 κατηγορούμενους, ο ένας (20χρονος) έχει διαφύγει στην Αλβανία και εκδόθηκε εις βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης. Οι τρεις έχουν προφυλακιστεί, ενώ οι υπόλοιποι 7 θα απολογηθούν και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν θα προφυλακιστούν όπως οι τρεις πρώτοι συλληφθέντες που πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-me-pano-sto-palataki-gia-to-paok-olybiakos-sto-volei-prin-tin-epithesi-orismenoi-ek-ton-katigoroumenon-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς