16.7 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Το… ενημερωτικό ρεσιτάλ και η «απαγορευμένη» λέξη στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη (vids)

O Insider είδε με προσοχή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV και αναρωτιέται αν όλα αυτά που ακούστηκαν - ή που αποσιωπήθηκαν - για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού συνιστούν προϊόντα «κεντρικής γραμμής» ή αν οι συντελεστές είναι... ιδιοκτητότεροι του ιδιοκτήτη!

Τα δεδομένα είναι λίγο – πολύ γνωστά. Μια ομάδα οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ με ξεκάθαρη ροπή στο έγκλημα, δολοφόνησε με ενέδρα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό που είχε την «ατυχία» να είναι φίλος του Άρη.

Από εκεί κι έπειτα η κινητοποίηση των Αρχών ήταν μεγάλη. Αλλεπάλληλες έφοδοι σε συνδέσμους οργανωμένων οπαδών κυρίως του ΠΑΟΚ εντός αλλά κι εκτός Θεσσαλονίκης, κατασχέσεις «οπλισμού», συλλήψεις κλπ. Μόλις σήμερα, η αστυνομία έβαλε λούκετο στον σύνδεσμο οπαδών του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια για παράνομη λειτουργία και στη συνέχεια προέκυψε η αποκάλυψη πως όλοι οι σύνδεσμοι οπαδών του ΠΑΟΚ (και ειδικά της Θύρας 4) είναι παράνομοι.

https://athlosnews.gr/in-gr-paranomoi-oloi-oi-syndesmoi-opadon-tou-paok/

Μια από τις σοβαρότερες εξελίξεις της ημέρας ήταν και η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για τη φωτογραφία με ένα μαχαίρι τύπου karambit που είχε ανεβάσει ο Γιώργος Σαββίδης μετά το ΠΑΟΚ – Άρης 0-1 του περασμένου Νοέμβρη. Εξέλιξη που προέκυψε μετά από σχετική καταγγελία του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης μπροστά στις κάμερες με εκτυπωμένη την επίμαχη φωτογραφία.

https://athlosnews.gr/dolofonia-alki-dilosi-vomva-tou-kougia-me-aichmes-kata-tou-g-savvidi-vid/

Σε περίπτωση όμως που κάποιος πολίτης έχει επιλέξει να ενημερώνεται αποκλειστικά από το Open TV για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι σίγουρο πως η ενημέρωσή του δεν περιλαμβάνει κάμποσες από τις ραγδαίες εξελίξεις που προαναφέραμε.

Αυτό επειδή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν προβλήθηκε ποτέ το βίντεο με τη σοβαρή καταγγελία του Αλέξη Κούγια για την εμετική ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη, ούτε και η έναρξη της προκαταρκτικής εξέτασης που παραγγέλθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Και βέβαια, δεν υπήρξε απολύτως καμία αναφορά στο κλείσιμο του συνδέσμου της Ομόνοιας.

Γενικώς, οι τηλεθεατές του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη δεν ακούνε ποτέ τη λέξη ΠΑΟΚ στα διάφορα ρεπορτάζ που αναφέρονται στις συλλήψεις ή τις απολογίες των οργανωμένων οπαδών της ομάδας του. Μέχρι και «συμμορία» τους αποκάλεσαν στο βραδινό δελτίο ειδήσεων (επί της ουσίας μια έμμεση παραδοχή στους ισχυρισμούς του Αλέξη Κούγια περί εγκληματικής οργάνωσης), αλλά ποτέ και για κανέναν λόγο οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Εκεί όμως που οι υπεύθυνοι του δελτίου ειδήσεων του Open TV διεκδικούν βραβείο αντικειμενικότητας, είναι στην επιλογή τους να «παίξουν» μια δήλωση του Κυριάκου Κυριάκου στο facebook, με την οποία ουσιαστικά έριχνε «καρφιά» στον Αλέξη Κούγια, φανερά ενοχλημένος για την τροπή που πήραν τα πράγματα μετά την προκαταρκτική εξέταση για τον Γιώργο Σαββίδη. Με λίγα λόγια έπαιξαν την «απάντηση», αλλά όχι και το θέμα που την προκάλεσε!

Δείτε με προσοχή τα βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και θα καταλάβετε:

 

 

 

Σε περίπτωση λοιπόν, που κάποιος είναι αφοσιωμένος τηλεθεατής του Open TV και δεν αλλάζει κανάλι με τίποτα, ενημερώθηκε σήμερα από την παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου πως ούτε λίγο ούτε πολύ «περιστατικά βίας» σαν αυτό της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού συμβαίνουν παντού. Όπως στο Άλσος Βεΐκου για παράδειγμα, όπως θα δείτε στη συνέχεια.

Απλώς δεν υπάρχουν νεκροί, άρα ούτε και δολοφόνοι. Αυτή την επισήμανση έκανε η εμπειρότατη παρουσιάστρια, προκαλώντας ειλικρινείς απορίες σχετικά με το αν η λογική ξεπλύματος του πρωτοφανούς εγκλήματος της Θεσσαλονίκης συνιστά γενικότερη συμμόρφωση σε μια «κεντρική γραμμή» ή αν απλώς οι συντελεστές του δελτίου λειτουργούν αυτοβούλως ως βασιλικότεροι του βασιλέως. Δηλαδή… ιδιοκτητότεροι του ιδιοκτήτη!

 

Περισσότερη ΑΠΟΨΗ από το Athlosnews

ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Μπαρτζώκας: Πραγματική μάχη οι αγώνες στο ΣΕΦ, ίσως να πιστέψαμε ότι με το πρώτο ματς τελείωσε η αποστολή μας εδώ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού περιμένει πολύ σκληρές μάχες στο ΣΕΦ για την πρόκριση στο Final Four και τόνισε πως στο Game 2 η Μπαρτσελόνα πήρε δίκαια τη νίκη αφού έδειξε μεγαλύτερη επιθυμία στο παρκέ

Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά ο μυθικός Πετρούνιας, έγραψε ιστορία στους κρίκους!

Ο μυθικός Λευτέρης Πετρούνιας έγραψε ιστορία στο Ρίμινι καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο για 7η φορά στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης και έσπασε το ρεκόρ του Κρίστιαν Μπέρκι

Τενερίφη – Περιστέρι 97-93: Δύο πρώην… Έλληνες και ο αειθαλής Χουέρτας έστειλαν τους Ισπανούς στον τελικό του BCL

Η τριάδα Γκάι, Σερμαντίνι και Χουέρτας έβαλε 82 πόντους στο Περιστέρι, το οποίο έπεσε αξιόμαχα στον ημιτελικό του παρθενικού Final Four της ιστορίας του στο Basketball Champions League