21.5 C
Athens

Δολοφονία Άλκη: Δήλωση-βόμβα του Κούγια με αιχμές κατά του Γ. Σαββίδη (vid)

Σοκάρουν τα λόγια του Αλέξη Κούγια που υπέδειξε μία ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη με μαχαίρια λίγο μετά τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στην Τούμπα - «Είναι ανατριχιαστικό και πρέπει να τελειώνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου Άλκη

Σε μία δήλωση-βόμβα προχώρησε ο συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, Αλέξης Κούγιας, κατόπιν σχετικού αιτήματος των γονιών του 19χρονου, όπως υποστήριξε ο ίδιος έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του στους δημοσιογράφους ο κ. Κούγιας επέδειξε φωτογραφία με ένα μαχαίρι καρφωμένο σε μια ξύλινη επιφάνεια.

 

Αυτή η εικόνα είχε αναρτηθεί από τον Γιώργο Σαββίδη, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης τον περασμένο Νοέμβριο, με τον Αλέξη Κούγια να δηλώνει ότι εξουσιοδοτήθηκε από τους εντολείς του, χωρίς καμία διάθεση εκδίκησης, να φτάσει η υπόθεση όσο πιο ψηλά γίνεται.

Δείτε τις δηλώσεις του με βίντεο του GrTimes:

Ο δικηγόρος ανέφερε ότι οι γονείς του θύματος του ζήτησαν να δημοσιοποιήσει αυτή τη φωτογραφία, τονίζοντας πως «είναι ανατριχιαστικό και πρέπει επιτέλους να τελειώνει».

ΠΗΓΗGR TIMES
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς