24.2 C
Athens

Άρης: Δέχθηκε 9 γκολ τις τρεις φορές που απουσίαζε από την άμυνα ο Φαμπιάνο

Σε ένα βαρύ κλίμα λόγω της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη ο Άρης κλήθηκε να παίξει ποδόσφαιρο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες στην έδρα του, που ακόμα και σήμερα είναι στιγματισμένη με το αίμα του νεαρού φιλάθλου της ομάδας που τόσο άδικα χάθηκε.

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Τετάρτη τα πάντα έμοιαζε να μπαίνουν σε μία σειρά στο αγωνιστικό κομμάτι, έστω και με αυτές τις συνθήκες. Μέχρι να έρθει η καλοστημένη ομάδα του Βόλου με το τέλειο σχέδιο απόδρασης από το Βικελίδης, για να φέρει εκ νέου την γκρίνια και τον προβληματισμό στο εσωτερικό των Κιτρίνων που απέναντι σε «κλειστές» άμυνες σκοράρουν μόνο με πέναλτι!

Είναι ενδεικτικό ότι αν αφαιρέσει κάποιος τις συνολικά 11 εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Άρη μέχρι τώρα στη σεζόν, η ομάδα του Μάντζιου μένει με 10 γκολ ενεργητικό, μόλις 3 πάνω από τον ουραγό Απόλλωνα.

Συν τοις άλλοις, ο Άρης δεν εκμεταλλεύεται τη δύναμη της έδρας του στην οποία έχει «πετάξει» συνολικά 12 βαθμούς φέτος και έχει μείνει άσφαιρος σε 9 από τα 21 του παιχνίδια. Και το πιο ενδεικτικό της οριακής κατάστασής του στην άμυνα είναι ότι δίχως τον Φαμπιάνο στη βασική του σύνθεση έχει δεχθεί 9 γκολ σε τρία ματς απέναντι σε Παναθηναϊκό (2), ΠΑΣ (5) και Βόλο (2).

Με λίγα λόγια, μετά τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς, το χάος…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς