14.4 C
Athens

Super League 2: Εύκολα ο ΠΑΟΚ Β’, ήττα-σοκ από την Επισκοπή για τον Παναθηναϊκό Β’ (vid)

Ο ΠΑΟΚ Β’ δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λάρισας στην Ευκαρπία. Ο Ζήσης Χατζηστραβός είδε την προσπάθειά του να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Λευτέρη Αστρά στο 17’, αλλά ένα τέταρτο αργότερα ήταν πιο τυχερός, κάνοντας το 1-0.

Ο τερματοφύλακας των Θεσσαλών αποβλήθηκε στο 35’, πιάνοντας με το χέρι την μπάλα εκτός περιοχής, με τον Αλμωπό να συνεχίζει με δέκα παίκτες. Οι Ασπρόμαυροι εκμεταλλεύτηκαν το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, φτάνοντας στο 3-0 με τους Γιώργο Κούτσια (67’) και Δημήτρη Πανίδη (76’).

Η Νίκη Βόλου επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσουκαλά. Η ομάδα των Σερρών διαμαρτύρεται δικαιολογημένα για το πέναλτι-φάντασμα που υπέδειξε στον Κάσο ο Μέγας και με το οποίο διαμορφώθηκε το τελευταίο αποτέλεσμα.

 

Οι σαββατιάτικες αναμετρήσεις του Νοτίου Ομίλου επεφύλαξαν εκπλήξεις, με τον Εργοτέλη να επικρατεί με 1-0 του Λεβαδειακού που υπέστη τη δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα. Η Επισκοπή πέρασε από την έδρα του Παναθηναϊκού Β’ με τα δύο γκολ του Εμπόι (14′, 38′), με τους Πράσινους να μειώνουν με τον Κυπαράκο στο 44′ αλλά να μην καταφέρνουν να βρουν ένα δεύτερο γκολ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (5/2)

ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΟΚ Β’ – Απόλλων Λάρισας 3-0

 

Ολυμπιακός Βόλου – Ολυμπιακός Β’ 2-3

Νίκη Βόλου – Πανσερραϊκός 1-0

 

ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παναθηναϊκός Β’ – Επισκοπή 1-2

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 1-0

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς