18.8 C
Athens

Σπουδαίο διπλό και σεφτές για Πινακά με τον Ολυμπιακό Β’!

Με τον Πινακά να βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα με τα ερυθρόλευκα και τον Μαρίνο να σκοράρει ξανά, οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' πέρασαν από τον Βόλο - Ο Σουρλής αφιέρωσε το γκολ του στον αδικοχαμένο Άλκη

Ο Ολυμπιακός Β’ επέστρεψε στις νίκες και ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει αρκετούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του. Οι Ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με 3-2 στον Βόλο του τοπικού Ολυμπιακού και με τρεις διαφορετικούς σκόρερ.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα προηγήθηκε μόλις στο 5′ με ένα ακόμα εξαιρετικό γκολ του Μαρίνου που συνέκλινε και εκτέλεσε για το 0-1. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός βρήκε δίχτυα για δεύτερη φορά στα τελευταία τρία παιχνίδια και δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Το 0-2 ήρθε από τον Σουρλή. Το πρώτο γκολ του εξαιρετικού μέσου με τα ερυθρόλευκα ήταν αφιερωμένο στον αδικοχαμένο 19χρονο Άλκη, σε μια σπουδαία κίνηση από τον σκόρερ αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού Β’ που έγιναν μια αγκαλιά.

Ο Φιλίποβιτς μείωσε σε 1-2 πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και ο Βερνάρδος με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ισοφάρισε σε 2-2. Ο Πινακάς με το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα στο 65′ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στους φιλοξενούμενους που κράτησαν το αποτέλεσμα και έφυγαν με ένα σπουδαίο διπλό φροντίζοντας πρώτα να διαφυλάξουν τα νώτα τους ώστε να μην κινδυνέψουν με ισοφάριση όπως συνέβη στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Σημειώνεται πως για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ο Μίχαλ Καρμπόβνικ αγωνίστηκε βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοβ, Παπακώστας, Μανάφοβ, Φιλίποβιτς, Στάμου, Κόλα, Κουντουριώτης, Ντος Σάντος, Κατσούκης, Κότος, Βερνάρδος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Τζολάκης, Ξενιτίδης, Αποστολόπουλος, Σαπουντζής, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάννης, Καλογερόπουλος, Μαρίνος, Κωστή, Σουρλής, Πινακάς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς