22.8 C
Athens

Ανακοίνωσε Νταγκό ο Παναιτωλικός

Σε μια ακόμα μεταγραφή προχώρησε ο Παναιτωλικός, ο οποίος ανακοίνωσε την τελευταία μέρα της χειμερινής περιόδου τον Νάντρεϊ Νταγκό που έμεινε ελεύθερος από τη Σέριφ.

Ο 24χρονος Ιβοριανός εξτρέμ υπέγραψε ως το καλοκαίρι του 2023 και προέρχεται από μια καλή σεζόν με 20 συμμετοχές και απολογισμό 5 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Ο Νάντρεϊ Νταγκό (Nadrey Ange Stephane Dago) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τον Ιούνιο του 2023. Ο 24χρονος Ιβοριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από τη Sheriff, ενώ έχει αγωνιστεί στην Osijek, τη Dugopolie και τη Sesvete. Ο αριθμός της φανέλας του θα είναι το 23.

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι μέλος της οικογένειας του Παναιτωλικού. Ξεχνάω την περιπέτεια που είχα με την καθυστέρηση της άφιξής μου και ξεκινάω δουλειά να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με το παρόν, αλλά και το μέλλον που έρχεται».

* H ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ στηρίζει τις δράσεις του Οργανισμού Το Χαμόγελο του Παιδιού!

Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση, καλούμε όλους τους φιλάθλους να κατεβάσουν το application Missing Alert, στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ο Οργανισμός ώστε τα εξαφανισμένα παιδιά να βρουν το δρόμο για το σπίτι τους.

Μπες εδώ: https://www.hamogelo.gr/gr/el/missing-alert-app/»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς