17.6 C
Athens

Αταλάντα: Η πιθανή έλευση του Μιχαΐλα φέρνει τη μεταγραφή του Μίραντσουκ στη Λάτσιο

Η Αταλάντα κινείται δυναμικά για τις τελευταίες διορθωτικές κινήσεις του ρόστερ της πριν τη λήξη της μεταγραφικής διορίας του Ιανουαρίου και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να «κλείσει» τον Βαλεντίν Μιχαΐλα από την Πάρμα.

Ο διεθνής Ρουμάνος στράικερ βρίσκεται εδώ και μέρες σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του Γκασπερίνι και όλα δείχνουν ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και ο 21χρονος άσος θα γίνει μόνιμος κάτοικος Μπέργκαμο από τον Φλεβάρη.

Σε αυτό το ενδεχόμενο, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη παραχώρηση του Αλεξέι Μίραντσουκ στη Λάτσιο, που παραμονεύει για την υπογραφή του. Ο Σάρι έχει πολύ ψηλά στα μεταγραφικά του «θέλω» τον Ουκρανό μέσο και εφόσον η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League προχωρήσει στην απόκτηση του Μιχαϊλα, τότε αυτόματα θα ανοίξει ο δρόμος της μετακίνησης του Μίραντσουκ στην «αιώνια πόλη».

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει στο ρεπορτάζ του ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο τα πάντα γύρω από τη συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν εντός των επόμενων ωρών…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς