20.6 C
Athens

Επικυρώνεται το deal του Άρη με τον Ζοάο Κλάους, ποια τα δεδομένα της συμφωνίας

Ο Άρης φέρνει στην Ελλάδα και τον Ζοάο Κλάους και το FWS αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες της συμφωνίας!

Ο Άρης ανακοίνωσε το Σάββατο τη μεταγραφή του Σεΐκ Ντουκουρέ αλλά δεν σταματά εκεί αφού την Κυριακή (30/1) εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επικυρώσει τη συμφωνία με τον Ζοάο Κλάους.

Ο 24χρονος φορ βρίσκεται από πέρυσι τον Γενάρη στη Σταντάρ από τη Χοφενχάιμ αλλά η κίνηση των Βέλγων να τον βάλουν στη λίστα με τους παίκτες που πρόκειται να παραχωρηθούν τον έκανε να ζητήσει είτε την επιστροφή του στη Γερμανία, είτε τη λύση μιας άλλης ομάδας στην Ευρώπη. Ο Άρης εκμεταλλεύτηκε αυτή την ευκαιρία και κινήθηκε για τον παίκτη άμεσα προκειμένου να βρει λύση στο γκολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του FWS, ο Ζοάο Κλάους θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού ως το καλοκαίρι από τη Χόφενχαϊμ – αν και οι Κίτρινοι προτιμούσαν για 1,5 χρόνο (ως το καλοκαίρι του 2023) με τη γερμανική ομάδα να βάζει υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5.000.000 ευρώ στο deal, γεγονός που δυσκολεύει αρκετά τα πλάνα των Θεσσαλονικέων.

Βέβαια δεν αποκλείεται από το ερχόμενο καλοκαίρι και εφόσον ο παίκτης επικυρώσει κι επίσημα τον δανεισμό του στους Κίτρινους να υπάρξουν νέες συζητήσεις για την ανανέωση του δανεισμού του τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο Γενάρη με ένα ενοίκιο κοντά στο 1 εκατομμύριο.

Μέχρι το βράδυ της Κυριακής (30/1) και με την πίεση του χρόνου να αυξάνεται προκειμένου να έρθει άμεσα ο παίκτης, τα πάντα θα έχουν ξεκαθαρίσει, ώστε τη Δευτέρα ο παίκτης να υπογράψει και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να τεθεί στη διάθεση του Άκη Μάντζιου.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος με ιταλική υπηκοότητα (1.91μ.) στο πρώτο μισό της σεζόν μέτρησε 3 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης. Στην Αυστρία με τη ΛΑΣΚ είχε 24 γκολ σε 61 αγώνες, στη Φινλανδία με την Ελσίνκι είχε 24 γκολ σε 42 αγώνες ενώ με τη Χόφενχαϊμ έχει αγωνιστεί μόλις σε 10 ματς της πρώτης ομάδας, καταγράφοντας τις περισσότερες συμμετοχές με τη Β’ ομάδα του συλλόγου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΖΟΑΟ ΚΛΑΟΥΣ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς