18.4 C
Athens

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Ληστεία μετά φόνου από τον Φωτιά στην Τούμπα!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει στην εποχή της εξυγίανσης να βιώνει τις πιο μαύρες μέρες από καταβολής του: Ο Φωτιάς κατήργησε κάθε κανονισμό προκειμένου να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ, ακυρώνοντας καθαρό γκολ του ΟΦΗ για να δώσει πέναλτι - φάντασμα υπέρ των γηπεδούχων

Πώς ένα γκολ για μια φιλοξενούμενη ομάδα γίνεται πέναλτι υπέρ της γηπεδούχου στην Τούμπα; Ο Φωτιάς έδωσε την απάντηση στη Θεσσαλονίκη σφυρίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ σε φάση που σκόραρε ο ΟΦΗ!

Οι Κρητικοί πέτυχαν καθαρό γκολ με τον Κοσμά Τσιλιανίδη αλλά ο Φωτιάς πήρε την απόφαση να πάει στο VAR με διάθεση να ακυρώσει το γκολ, γύρισε πίσω τη φάση και έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αφού ο Βούρος βρίσκει την μπάλα με το χέρι αφού αυτή έχει βρει πρώτα στο πόδι του ενώ κάνει τάκλιν. Αδιανόητα πράγματα στην εποχή της εξυγίανσης με τους φιλοξενούμενους και τον Νίκο Νιόπλια να μην πιστεύουν αυτό που βλέπουν στα μάτια τους!

Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση μετά το πέρας των διαμαρτυριών και ευστόχησε από την άσπρη βούλα για να κάνει το 1-0 για τον ΠΑΟΚ σε μια φάση που θα μνημονεύεται για… χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς