21.1 C
Athens

Ζαμπά: Μου έλειψε να αγωνίζομαι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Ο Λεό Ζαμπά δεν θα μπορούσε να ονειρευτεί καλύτερο τρόπο για να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τον Βραζιλιάνο να σκοράρει στο πρώτο ματς της χρονιάς κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο ίδιος μετά το παιχνίδι υποστήριξε πως του είχε λείψει να αγωνίζεται στον Δικέφαλο του Βορρά, ενώ αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σου έλειψε ο ΠΑΟΚ, το να παίζεις στο γήπεδο της Τούμπας; «Ναι, ασφαλώς. Έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Μου έλειψε ν’ αγωνίζομαι μ’ αυτήν τη φανέλα. Μου έλειψαν πολύ κι οι οπαδοί. Θα με βοηθήσουν σίγουρα αυτήν την περίοδο. Αν είχα σκοράρει μπροστά τους θα ήταν μια φανταστική νύχτα».

Περίμενες πως ο προπονητής θα σε … έπιανε; «Είναι πολύ …. μεγάλα τα συναισθήματα. Έτρεξα να … ανέβω πάνω του και νόμιζα πως θα είναι έτοιμος γι’ αυτό. Αλλά τελικά πέσαμε κάτω κι οι δύο. Είναι πολύ καλός προπονητής. Είναι σαν πατέρας για μένα. Μου μιλάει συνέχεια, μου δίνει αυτοπεποίθηση, θέλει να με βοηθήσει επειδή είμαι σαν καινούργιος εδώ και πρέπει να μάθω καινούργια πράγματα. Θέλω να είμαι καλός σε κάθε προπόνηση».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς