12 C
Athens

Ολυμπιακός: Το ροτέισον του Μαρτίνς και η δίψα για το 45ο

Η Μπέρνλι «βγάζει» την αποψινή ενδεκάδα του Μαρτίνς στην ερυθρόλευκη πρεμιέρα της Super League 2018/19

Με στόχο την επιστροφή στους τίτλους, μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός που υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραισκάκης» τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Σούπερ Λιγκ.
Λίγες μέρες μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη επί της Μπέρνλι, οι Πειραιώτες καλούνται να δείξουν ανάλογο πρόσωπο, αυτή τη φορά απέναντι σε εναν αντίπαλο που αναμένεται να παίξει ακόμα πιο κλειστά.
Με δεδομένο πως στη ρεβάνς της Αγγλίας κρίνονται πάρα πολλά για τους ερυθρόλευκους, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές και έχει ιδιαίτερο ενδιαφερον ποιους υπολογίζει για αυτή τη διαδικασία στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Οποιαδήποτε πρόβλεψη για την ενδεκάδα έχει πολύ μεγάλο ρίσκο, ωστόσο φανέλα βασικού με αξιώσεις διεκδικούν οι Σισέ, Μεριά, Τοροσίδης, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Φετφατζίδης, Βρουσάι και Ανσαριφάρντ.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως και στα τρία επίσημα παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός μέχρι τώρα ο Μαρτίνς επέλεξε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα και σίγουρα υπάρχει ανάγκη να δωθούν ανάσες, πόσω μάλλον οταν ακολουθεί την Πέμπτη ένα πολύ απαιτητικό ματς στον αγγλικό βορρά.
Η Μπέρνλι έχει κι αυτή αγώνα την Κυριακή. Παίζει με τη Φούλαμ στο Λονδίνο στις 18.00 ωρα Ελλάδας και είναι αρκετά πιθανό ο Μαρτίνς να παρακολουθήσει το παιχνίδι λίγο πριν την πρεμίερα της δικής του ομάδας στο πρωτάθλημα.
Τις τελευταίες μέρες έχει φουντώσει η φημολογία για μεταγραφή ποδοσφαιριστή που θα κάνει… πάταγο. Η πληροφόρηση που έχω είναι πως δεν πρόκειται απλώς για φήμη. Σύντομα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα.
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς