16.1 C
Athens

ΠΑΟΚ και Άρης ρίχνουν κλεφτές ματιές στον Σόνι του Αστέρα

Ο Κέβιν Σόνι έχει κλέψει τις εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στη Super League με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» του πρωταθλήματος για την περίπτωσή του.

Για αρχή, ο Καμερουνέζος άσος φαίνεται να έχει μεγαλύτερη… πέραση στην Θεσσαλονίκη, αφού ΠΑΟΚ και Άρης παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του και σύμφωνα με πληροφορίες του FWS τον έχουν καδράρει στις επιλογές τους ενόψει των επόμενων μεταγραφικών παραθύρων.

Ο Αφρικανός αποτελεί έναν από τους πιο κινητικούς και επικίνδυνους επιθετικούς του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντα εξαιρετικά ποσοστά στις ντρίπλες αλλά και την αξιοποίηση των τελικών προσπαθειών του, γεγονός που τράβηξε ήδη το ενδιαφέρον των δύο ομάδων της Θεσσαλονίκης που δείχνουν να τον έχουν στα ραντάρ τους, δίχως όμως να προκύπτει ακόμα επίσημη προσέγγιση από την πλευρά τους.

Ο Σόνι, που έχει επιλεχθεί και στην εθνική Καμερούν για το Κόπα Άφρικα, μετράει ήδη 5 γκολ και 2 ασίστ στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας εξαιρετική παρουσία στα ματς απέναντι σε ΠΑΟΚ (σκόραρε στην Τούμπα) και Άρη.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς