21 C
Athens

Σπουδαίος Κάρι: Ξεπέρασε τον Ρέι Άλεν και έγινε ο κορυφαίος σουτέρ όλων των εποχών στο NBA! (vid)

Ποιος να τον πιάσει; Ο ασύλληπτος Στεφ Κάρι απέδειξε, πλέον και με αριθμούς, ότι είναι ο κορυφαίους σουτέρ που έχουν δει ποτέ τα μάτια μας στο NBA και έγραψε ιστορία στο «Madison Square Garden», καθώς έγινε και επίσημα ο νέος «Βασιλιάς» των τριπόντων ξεπερνώντας τον μύθο του Ρέι Άλεν.

Ο άσος των Γουόριορς έφερε σε δεύτερη μοίρα ολόκληρη την αγωνιστική δράση αλλά και το ματς της ομάδας του με τους Νικς, όταν λίγο μετά την έναρξη του αγώνα έφτασε τα 2.974 εύστοχα τρίποντα στην τεράστια καριέρα του, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον επίσης «μπομπέρ» της εποχής του, Ρέι Άλεν.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο απίστευτος Κάρι χρειάστηκε μόλις 789 παιχνίδια στο NBA για να φτάσει σε αυτό τον μαγικό αριθμό σε αντίθεση με τον προκάτοχο του ρεκό, Άλεν, που το πέτυχε σε 1.300!

Μάλιστα ο άλλοτε άσος των Σέλτικς βρέθηκε στο γήπεδο και έκανε την πιο «ζεστή» αγκαλιά στον νέο κάτοχο του ιστορικού αυτού ρεκόρ, με τη λήξη του αγώνα.

Οι σκηνές που ακολούθησαν, όπως είναι λογικό, ήταν γεμάτες με συναισθήματα και δάκρυα χαράς για τον Κάρι, που έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας του με το που κατάλαβε ότι κατέρριψε το μυθικό αυτό ρεκόρ!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς