21.4 C
Athens

Η Λίβερπουλ μπαίνει «σφήνα» για την απόκτηση του Γκάβι

Οι διαπραγματεύσεις του Γκάβι με την Μπαρτσελόνα για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται σε αδιέξοδο και σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Λίβερπουλ θέλει να εκμεταλλευτεί τις συνθήκες «κλέβοντας» τον ταλαντούχο Ισπανό μέσο από τους Μπλαουγκράνα.

Η «Daily Star» είναι αυτή που έθεσε πρώτη την πρόθεση των Ρεντς να κινηθούν για την απόκτηση του 17χρονου άσου, αναφέροντα μάλιστα ότι οι συζητήσεις του τελευταίου με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για την επέκταση του συμβολαίου του έχουν πέσει στο κενό.

Ο Γκάβι δεσμεύεται με συμβόλαιο έως και το 2023 με τους Καταλανούς και παρά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις δεν υπάρχει, προς το παρόν, κάποια εξέλιξη στο θέμα της παραμονής του στο Καμπ Νου, γεγονός που οδηγεί την Λίβερπουλ στο να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα η ομάδα του Κλοπ αναμένεται να συζητήσει από τον ερχόμενο Γενάρη με την πλευρά του παίκτη προκειμένου να εκφράσει ανοιχτά το ενδιαφέρον της και να προσπαθήσει από τώρα να τον πείσει για τη μετακόμισή του στο Άνφιλντ.

Υπενθυμίζεται ότι η ρήτρα του Γκάβι κυμαίνεται στα 43 εκατομμύρια ευρώ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς