14.4 C
Athens

Βλάχος: Να παραμείνει η εθνική ομάδα στην κορυφή του κόσμου

Ο Θοδωρής Βλάχος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΟΕ και θα συνεχίσει να αποτελεί τον προπονητή της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών για τα επόμενα τρία χρόνια, με στόχο να την οδηγήσει σε μετάλλιο και στο Παρίσι (2024) μετά από το αργυρό στο Τόκιο.

Ο έμπειρος προπονητής με δήλωσή του ευχαρίστησε τον Κυριάκο Γιαννόπουλο για την εμπιστοσύνη του και έθεσε στόχο να παραμείνει η εθνική στην κορυφή του κόσμου.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Κυριάκο Γιαννόπουλο και τα μέλη του ΔΣ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Η προοπτική να συνεργαστούμε τα επόμενα 3 χρόνια έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (2024) , με τιμά ιδιαίτερα. Η ευκαιρία που έχω να συνεχίσω να καθοδηγώ με τους συνεργάτες μου, τους κορυφαίους αθλητές- πολίστες της χώρας μας ώστε να παραμείνει η Εθνική Ομάδα στην Κορυφή του κόσμου, είναι λόγος σκληρής και μεθοδικής δουλειάς. Οι προκλήσεις είναι μπροστά μας και είναι πολλές για τα επόμενα χρόνια, με αποκορύφωμα την συμμετοχή μας και την διάκριση μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024», είπε ο Έλληνας τεχνικός.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς