23.5 C
Athens

Ο Θοδωρής Βλάχος στον πάγκο της εθνικής πόλο Ανδρών ως το 2024!

Ο αρχιτέκτονας της εθνικής πόλο που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Τόκιο θα παραμείνει στο τιμόνι της ως το 2024

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη ύστερα από το ασημένιο μετάλλιο στο Τόκιο! Ο Θοδωρής Βλάχος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΚΟΕ και παραμένει στον πάγκο της εθνικής ομάδας πόλο Ανδρών για τα επόμενα τρία χρόνια (2024)!

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος παραδέχθηκε το αυτονόητο: Πως είναι η καλύτερη λύση που υπάρχει. Και επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει έτσι εύκολα απλά επειδή προεκλογικά ήθελε «διαχωρισμό» ανάμεσα σε εθνική ομάδα και σύλλογο…

Η ανακοίνωση:

«Με ορίζοντα το Παρίσι (2024) Ομοσπονδιακός τεχνικός ο Θόδωρος Βλάχος

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής μας Ομάδας Υδατοσφαίρισης των Ανδρών, για τα επόμενα τρία χρόνια, έως και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 (Παρίσι), θα συνεχίσει να είναι ο Θόδωρος Βλάχος, μετά τη συμφωνία του με την ΚΟΕ, η οποία και επικυρώθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ της Ομοσπονδίας στη σημερινή (9/12) συνεδρίαση του.

«Είναι η καλύτερη λύση που υπάρχει», επεσήμανε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος στην εισήγηση του, υπογραμμίζοντας ότι ο Θοδωρής Βλάχος, σε συνεργασία με τον Γενικό Διευθυντή της Ομοσπονδίας Γιάννη Γιαννουρή και τον υπεύθυνο υδατοσφαίρισης Β’ Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας, Γιώργο Αφρουδάκη, προχωρούν το πλάνο προγραμματισμού αρχικά για το World League και στη συνέχεια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα, τον ερχόμενο Μάιο και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σπλιτ στο τέλος του ερχόμενου καλοκαιριού.

Το Δ.Σ της ΚΟΕ ενέκρινε επίσης ομόφωνα την πλήρωση των θέσεων Ομοσπονδιακών τεχνικών Υδατοσφαίρισης, από 1/1/2022, ως εξής:

*Παίδων (Κ16), Φώντας Λεμπέσης

Ο ίδιος, με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΟΕ Γιάννη Γιαννουρή και τον Β’ Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο της Υδατοσφαίρισης Γιώργο Αφρουδάκη, θα “τρέξουν” το πρόγραμμα Ανάπτυξης του αθλήματος σ’ όλη την Ελλάδα.

*Γυναικών: Συνεργάτης της Αλεξίας Καμένου, ο Τάσος Πυρπυρής

*Νέων γυναικών & Νεανίδων (Κ19 & Κ18): Ευτυχία Καραγιάννη με συνεργάτιδα της, την Άννα Χατζηγεωργάκη

*Κορασίδων (Κ16): Γιώργος Τσόκας

Στην Πάτρα η πρεμιέρα του World League

Όπως ενημέρωσε ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, η πρεμιέρα των αγώνων της Εθνική μας Ομάδας των Ανδρών στο φετινό World League, με την Κροατία (18 Ιανουαρίου) θα γίνει στην Πάτρα, που θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Πεπανός» τον αγώνα.

Αντίστοιχα, η Εθνική μας Ομάδα των Γυναικών, θα παίξει (25/1) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά, με την αντίστοιχη της Ουγγαρίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς