17.6 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ήμασταν απογοητευμένοι από κάποια σφυρίγματα, είναι πολύ νωρίς για να είμαστε κουρασμένοι

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις που ήταν πολύ φυσιολογικό να επηρεάσουν και να χαλάσουν το μυαλό των παικτών του

Η ήττα του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα (81-76) ήταν αποτέλεσμα έλλειψης συγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία λόγω απογοήτευσης και από κάποια σφυρίγματα, όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο κόουτς των Ερυθρόλευκων υποστήριξε πως η ομάδα του πρέπει να είναι πάντα πνευματικά έτοιμη, ενώ ξεκαθάρισε πως είναι νωρίς στη σεζόν για να γίνεται λόγος για κούραση.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα τυπικό ματς EuroLeague. Χάσαμε την συγκέντρωσή μας σε κρίσιμα σημεία του αγώνα, ήμασταν απογοητευμένοι από κάποια σφυρίγματα και βγήκαμε από το πλάνο μας σε άμυνα κι επίθεση. Συγχαρητήρια στον Ερυθρό Αστέρα για την νίκη του. Εμείς θα αναλύσουμε το ματς για να δούμε τι κάναμε λάθος, ειδικά στην άμυνα.

Η ατμόσφαιρα εδώ είναι θερμή, υποστηρίζει ο κόσμος την ομάδα του, όμως αν πιστεύεις ότι έχεις δυνατή ομάδα, πρέπει να μείνεις στο ματς ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω σου. Δεν πρέπει ποτέ να θεωρείς ότι έχεις εύκολο πρόγραμμα. Αν το κάνεις, θα το πληρώσεις. Εμείς νικήσαμε στο Μιλάνο και στο Καζάν, είχαμε εκτός έδρας αγώνα και στο πρωτάθλημά μας. Δεν είναι δικαιολογία. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πάντοτε, είναι πολύ νωρίς στη σεζόν για να είμαστε κουρασμένοι σωματικά και πνευματικά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς