26.7 C
Athens

Το απίστευτο στατιστικό που δείχνει ότι δύσκολα θα ξαναβγεί άλλος Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος αστέρας έχει μπει στο πάνθεον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και δείχνει ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να «σπάσει» κάθε ανοιχτό ρεκόρ - Με λίγα λόγια, μόνος του και όλοι τους!

Μία ομάδα μόνος του! Πλέον, και ένα άθλημα μόνος του!

Όσα θαυμαστικά και να βάλουμε, όσα διθυραμβικά σχόλια και να «γεννήσουν» τα πληκτρολόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν το μεγαλείο ενός παίκτη που έχει προγραμματιστεί να τα κάνει όλα τέλεια. Περί του Κριστιάνο Ρονάλντο ο λόγος, του παίκτη με τα περισσότερα γκολ στην ιστορία του ποδοσφαίρου, του μύθου, της τέλειας ποδοσφαιρικής «μηχανής», που όμοιά της δύσκολα θα ξαναδούμε.

Ο σπουδαίος και… έκτος στον κόσμο για τη φετινή σεζόν (σύμφωνα με το France Football) CR7 όχι απλά δεν σταματά όταν οι άλλοι κρεμάνε παπούτσια και φανέλες αλλά εξακολουθεί να γράφει ιστορία με έναν εξωπραγματικό τρόπο, που ίσως καταλάβουμε τη σημασία του στον χάρτη του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όταν αυτός πάρει την δύσκολη (για όλους μας) απόφαση της απόσυρσής του.

Ο Ρονάλντο σκόραρε δις απέναντι στην Άρσεναλ, γύρισε μόνος του ένα παιχνίδι που «μύριζε» γκέλα από την αρχή για τους Κόκκινους Διαβόλους κι έφτασε αισίως τα 801 γκολ καριέρας!

Ακούγονται και είναι πολλά αλλά για να καταλάβουμε το πραγματικό μέγεθος πρέπει, για άλλη μια φορά, να «ακούσουμε» τους αριθμούς. Κι αν βγάλουμε έξω τα κομπιουτεράκια, το επίτευγμά του γίνεται ακόμη πιο σπουδαίο.

Με μία απλή διατύπωση, καταλήγουμε σε ένα συμπέρασμα που μας αποδεικνύει ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν, δύσκολα θα βρεθεί άλλος για να… μπει στα παπούτσια του Πορτογάλου αστέρα. Και εξηγούμαστε:

Αν κάποιος σκοράρει 40 γκολ για 20 συνεχόμενες σεζόν, θα έχει προσθέσει στο σακούλι του 800 τέρματα καριέρας. Ο Ρονάλντο έχει ήδη 801 και συνεχίζει ακάθεκτος στα 36 του. Μαγικές και ίσως αξεπέραστες επιδόσεις σε μία εποχή που φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του. Siu!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ESPN FC (@espnfc)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς