23.5 C
Athens

Η ρήτρα που ποτέ δεν πληρώθηκε και το νέο μπάχαλο στις διαπραγματεύσεις της Μπαρτσελόνα με την Αλ Σαντ

Και ξαφνικά… δεν είναι επίσημο! Σε ένα ποδόσφαιρο γεμάτο πλουσιοπάροχες ρήτρες και ομάδες που γίνονται γνωστές χάρη στα πετροδόλαρα των ιδιοκτητών τους, ο Τσάβι ψάχνει τον τρόπο να «αποδράσει» από τον λαβύρινθο των εκατομμυρίων, ώστε να κάνει το όνειρο της επιστροφής του στο Καμπ Νου πραγματικότητα.

Με βάση τα δεδομένα που είχαμε μέχρι μία ώρα νωρίτερα, η Αλ Σαντ ανακοίνωσε την «μεταγραφή» του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αναφέροντας πως οι Καταλανοί εξόφλησαν τη ρήτρα των 5 εκατ. δολαρίων στη διοίκηση της ομάδας του Κατάρ, για να έρθουν οι Μπλαουγκράνα λίγο αργότερα να διαψεύσουν τα πάντα, υπογραμμίζοντας πως οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται ακόμα στη μέση.

Με μία λέξη; Μπάχαλο και πολλή κουβέντα για το τίποτα. Ο Τσάβι έχει εκφράσει με κάθε τρόπο την επιθυμία του να επιστρέψει στο Καμπ Νου, η Αλ Σαντ κάνει τα δικά της παιχνίδια για να κερδίσει τον επικοινωνιακό πόλεμο με την καταλανική ομάδα και η διοίκηση Λαπόρτα ψάχνει τρόπο για να έχει τον Ισπανό στον πάγκο της ομάδας, δίχως να βγάλει ούτε ευρώ από τα ταμεία της.

Μέσα σε όλα προσθέστε το Financial Fair Play και τα τεράστια οικονομικά προβλήματα της Μπάρτσα, που όχι μόνο δεν της επιτρέπουν να καλύψει τη ρήτρα των 5 εκατομμυρίων ευρώ (σε άλλες εποχές θα αποτελούσε ένα «αστείο» ποσό για το επίπεδο των Καταλανών) αλλά την εκθέτουν ανεπανόρθωτα σε μία σεζόν που όλα πάνε λάθος, εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς