20.8 C
Athens

Μπαρτσελόνα: Συμφώνησε με Τσάβι, αλλά μένει να βρεθεί η φόρμουλα αποδέσμευσής του από την Αλ Σαντ

Και πολύ άντεξε. Σίγουρα αυτό θα αναφώνησε η πλειοψηφία των οπαδών της Μπαρτσελόνα στο άκουσμα της είδησης της απόλυσης του Ρόναλντ Κούμαν από την τεχνική ηγεσία των Καταλανών, μετά και τη νέα ήττα από τη Ράγιο Βαγιεκάνο του αγέραστου Ρανταμέλ Φαλκάο.

Ο Ολλανδός τεχνικός μπορεί να υπενθύμιζε με νόημα σε όλους ότι έχει τη πλήρη στήριξη του Ζουάν Λαπόρτα για το «νέο πρότζεκτ» της Μπάρτσα, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, αυτό βούλιαξε πριν καν προλάβει να σαλπάρει.

https://athlosnews.gr/bartselona-telos-o-kouman/

Πλέον, οι Καταλανοί ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του Κούμαν και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και το ρεπορτάζ της «Mundo Deportivo» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον πρώην αρχηγό τους, Τσάβι Ερνάντεζ, που στα 41 του χρόνια έχει κατορθώσει ήδη να αφήσει τα πρώτα πειστικά διαπιστευτήρια στους πάγκους, έχοντας κατακτήσει ό,τι κύπελλο υπάρχει στο Κατάρ.

Ωστόσο εκεί εντοπίζεται και το μοναδικό κενό του deal. Το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο του παλαίμαχου Ισπανού μέσου με την Αλ Σαντ που έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023. Ο Τσάβι, πάντως, είχε φροντίσει να το ξεκαθαρίσει από νωρίς. «Αν με ζητήσει η Μπαρτσελόνα, φεύγω». Αυτός του ο όρος φαίνεται να είναι το κλειδί στην όλη υπόθεση, με τους «Μπλαουγκράνα» να περιμένουν απλώς την επιβεβαίωση της συμφωνίας από την πλευρά της ομάδας του Κατάρ, ώστε να αρχίζουν κι επίσημα να ζούνε στη (νέα) εποχή του Τσάβι στο Καμπ Νου.

Μέχρι τότε θα πορεύονται στην άκρη του πάγκου με τον Σέρχι Μπαρζουάν, που είναι προπονητής στη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς