17 C
Athens

Σάσα για το επεισόδιο με Μπεναλουάν: «Δέχομαι την απόφαση της διοίκησης, αλλά έχουν συμβεί και χειρότερα»

Σάσα και Μπεναλουάν «κόπηκαν» από την αποστολή του Άρη, καθώς είχαν έντονο φραστικό επεισόδιο στην προπόνηση της Παρασκευής και αμφότεροι θα απουσιάσουν από την αποστολή του αγώνα με τη Λαμία και δεν αποκλείεται να τους επιβληθεί μέχρι και βαρύ πρόστιμο για την ανάρμοστη συμπεριφορά τους.

https://athlosnews.gr/aris-vary-prostimo-se-sasa-kai-benalouan-me-xekatharo-minyma-oti-kaneis-den-einai-pano-apo-tin-omada/

Ο Βραζιλιάνος άσος, στην προσπάθεια του να αιτιολογήσει τα όσα συνέβησαν και να υπερασπιστεί τη θέση του, δημοσίευσε ένα κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και αναλύει το παρασκήνιο του καβγά με τον Γαλλοτυνήσιο αμυντικό, λέγοντας πως οφείλει να δεχθεί την απόφαση της κιτρινόμαυρης διοίκησης, παρόλο που στο παρελθόν έχουν συμβεί χειρότερα περιστατικά χωρίς τις ανάλογες συνέπειες.

Αναλυτικά το μήνυμα του Σάσα:

«Καλησπέρα παιδιά, είμαι εδώ σήμερα για να προστατεύσω τον εαυτό μου, γιατί εάν δεν το κάνω εγώ δεν θα το κάνει κανείς.

Δυο μέρες πριν εγώ και ο Γιοάν είχαμ μία διαμάχη στην προπόνηση και ήταν μια κατάσταση μέσα στο παιχνίδι που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα, είτε στην προπόνηση, είτε σε αγώνα. Και ξέρετε γιατί;

Επειδή κι οι δυο μας δίνουμε το 100% κάθε μέρα, βάζουμε πάθος πάντα κι αυτή η κακή στιγμή έγινε.

Δεν είμαι περήφανος γι αυτό, αλλά έγινε και αποτελεί παρελθόν. Αυτή είναι η τρίτη μου σεζόν στον Άρη και μέχρι σήμερα ποτέ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα για το κλαμπ, το αντίθετο πάντα έπαιζα στις καλές και στις δύσκολες στιγμές κι έδινα τον καλύτερο μου εαυτό.

Είδα χειρότερες καταστάσεις να συμβαίνουν και δεν έγινε τίποτα, αλλά τώρα αποφάσιαν να με αφήσουν εκτός.

Όμως, είμαι απλά ένας “υπάλληλος” του Άρη και πρέπει να σεβαστώ τις αποφάσεις είτε συμφωνώ είτε όχι. Είμαι στεναχωρημένος που δεν θα βρίσκομαι στην αποστολή (σ.σ. για τον αγώνα με τη Λαμία), αλλά θα υποστηρίζω την ομάδα από το σπίτι και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε καλά.

Απλώς δεν θέλω να με κρίνουν οι οπαδοί του συλλόγου, δίχως να γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς