16.8 C
Athens

Βόμβα Λύτρα, επιβεβαίωση FWS: «Υπάρχει ηχητικό για την υπόθεση της απόπειρας βιασμού στην ΕΟΚ» (vid)

Ο δικηγόρος της υπαλλήλου της ΕΟΚ που κατήγγειλε την απόπειρα βιασμού της από τον Τάκη Τσαγκρώνη, έριξε βόμβα στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη επιβεβαιώνοντας το προ μηνών αποκλειστικό ρεπορτάζ του FWS περί ύπαρξης ηχητικού στοιχείου-φωτιά!

Στις 27 Μαρτίου 2021, όταν άρχισε να παίρνει τον δρόμο προς τη Δικαιοσύνη η καταγγελία υπαλλήλου της ΕΟΚ για απόπειρα βιασμού της από «υψηλόβαθμο στέλεχος της Ομοσπονδίας», ο Insider του FWS είχε μεταφέρει αποκλειστικές πληροφορίες για ύπαρξη ενός στοιχείου – φωτιά, κάνοντας λόγο για ένα «αποκαλυπτικό ηχητικό».

https://athlosnews.gr/kataggelia-gia-apopeira-viasmoy-to-stoicheio-fotia-kai-oi-eythynes-poy-aggizoyn-tin-kefali-tis-eok/

Στο επίμαχο απόσπασμα, το δημοσίευμα του FWS ανέφερε τα εξής: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν τεθεί στη διάθεσή μας, φαίνεται πως το στοιχείο αυτό υπάρχει. Και λέγεται ότι έχει προκαλέσει πανικό στην κορυφή της ΕΟΚ, αφού αυτήν αγγίζει στο τέλος η υπόθεση. Εφόσον επιβεβαιωθεί η ύπαρξη ενός «αποκαλυπτικού» ηχητικού (για το οποίο γίνεται λόγος) που συνιστά στοιχείο-φωτιά, πολλοί θα είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους»…

Το μεσημέρι της Δευτέρας 11/10/2021 η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR αναφέρθηκε εκτεταμένα στην υπόθεση. Αρχικά έπαιξε το ηχητικό της συνέντευξης που έδωσε ο Τάκης Τσαγκρώνης (στον οποίο έχει ασκηθεί ποινική δίωξη) πριν από έναν μήνα στην εφημερίδα «ΜΠΑΜ στο ρεπορτάζ» και στη συνέχεια φιλοξενήθηκε απόσπασμα της αποκλειστικής δήλωσης που έκανε στο FWS η υπάλληλος της ΕΟΚ (έστω κι αν παραλήφθηκε η αναφορά στην αρχική πηγή…), αλλά και ο δικηγόρος της καταγγέλλουσας, Απόστολος Λύτρας.

Ο οποίος έριξε βόμβα για ύπαρξη ηχητικού ντοκουμέντου που θα κατατεθεί μαζί με αρκετά ακόμη στοιχεία, επιβεβαιώνοντας μέχρι κεραίας το προ μηνών αποκλειστικό ρεπορτάζ του FWS.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα της εκπομπής στο FWS:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς