21 C
Athens

Απειλεί με το σταγονόμετρο ο Καμαρά, μόλις τρεις τελικές εντός εστίας σε 455 λεπτά συμμετοχής!

Το ζήτημα του εύκολου γκολ δεν έχει λυθεί στον Άρη, παρά τις πολλές και ποιοτικές προσθήκες της φετινής σεζόν, κάτι που απασχολεί εντόνως τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του.

Οι Κίτρινοι έχουν σκοράρει 4 φορές σε αυτές τις πρώτες πέντε στροφές της Super League, αλλά από αυτά τα τέρματα μόλις 1 (του Μαντσίνι στο Περιστέρι) προήλθε από open play οργανωμένης επίθεσης, με τον Αργεντίνο να μετατρέπεται σε κρυφό φορ και να εκτελεί τον Πίριτς.

Από εκεί κι έπειτα ο Άρης έχει πάρει μόλις ένα γκολ από το σέντερ φορ του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όταν ο Καμαρά «έχτισε» και τελείωσε μόνος του τη φάση του 1-0.

Μέχρι τώρα και σε γενικές γραμμές ο άσος από τη Μαυριτανία έχει βρει ελάχιστες ευκαιρίες για να απειλήσει με ουσία την αντίπαλη εστία, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στους αριθμούς του.

Μόλις 4 τελικές σε 455 λεπτά συμμετοχής, μία ανά 114′, από τις οποίες μόνο οι 3 έχουν βρει εστία και η μία δίχτυα. Είναι νωρίς για να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και σίγουρα ο Καμαρά συνεισφέρει τα μέγιστα στο «χτίσιμο» των επιθέσεων από τον άξονα και στο άνοιγμα χώρων, ωστόσο στο εύκολο γκολ ο ίδιος αλλά και ο Άρης πάντοτε είχαν θέματα και αυτό φαίνεται σε αυτά τα πρώτα δείγματα γραφής στα γήπεδα της Super League.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς