16.6 C
Athens

Μπολόνια – Λάτσιο 3-0: Την κέρασε γνήσια μπολονέζ με τρομερά ποσοστά ευστοχίας! (vid)

Ανώμαλη προσγείωση για τη Λάτσιο του Μαουρίτσιο Σάρι. Μετά την «τριάρα» στο ντέρμπι της Ρώμης έπεσε πάνω στα «διόδια» της Μπολόνια, με την τοπική ομάδα να την φιλοδωρεί με 3 τέρματα, «πιάνοντας» την στην έκτη θέση με 11 βαθμούς.

Το σύνολο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς μπήκε από την αρχή με τη διάθεση να κυριαρχήσει στο ματς, εκμεταλλευόμενη την υπέρ της ατμόσφαιρα στο Ρενάτο Νταλάρα, που την ώθησε στο να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη μέσα σε τρία λεπτά!

Ο Μπάροου με υπέροχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχος μόλις στο 14′, για να έρθει ο Θιτ τρία λεπτά αργότερα να κάνει το 2-0 με το κεφάλι, σβήνοντας από νωρίς τις ελπίδες των Λατσιάλι για θετικό αποτέλεσμα στο «Νταλάρα».

ΤΟ 1-0 ΤΗΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

 

Η ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΙΤ

Η Λάτσιο δημιούργησε μόλις 4 τελικές στο στόχο, ήταν αρκετά προβλέψιμη και αργή στον τρόπο ανάπτυξης και δεν πήρε τίποτα από τους Πέδρι, Φελίπε Άντερσον και Μουρίκι, πληρώνοντας την απουσία του τραυματία Τσίρο Ιμόμπιλε.

Τον θρίαμβο για την ομάδα της Μπολόνια υπέγραψε ο Χίκι με όμορφη ατομική προσπάθεια στο 68′ με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν το ματς με τρομερά ποσοστά ευστοχίας καθώς σκόραραν και στις 3 τελικές που επιχείρησαν προς την εστία του Πέπε Ρέινα!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 7ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 1/10

Κάλιαρι – Βενέτσια 1-1 (19′ Μπλαντέ – 90’+ Μπούσιο)

Σάββατο 2/10

Σαλερνιτάνα – Τζένοα 1-0 (66′ Τζούριτς)

Τορίνο – Γιουβέντους 0-1 (86′ Λοκατέλι)

Σασουόλο – Ίντερ 1-2 (25′ πεν. Μπεράρντι, 58′ Τζέκο, 78′ πεν. Μαρτίνες)

Κυριακή 3/10

Μπολόνια – Λάτσιο 3-0 (14′ Μπάροου, 17′ Θιτ, 68′ Χίκι)

Βερόνα – Σπέτσια (16:00)

Σαμπντόρια – Ουντινέζε

Φιορεντίνα – Νάπολι (19:00)

Ρόμα – Έμπολι

Αταλάντα – Μίλαν (21:45)

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς