22.5 C
Athens

Άρης: Κούρσα για δύο στα στόπερ – Σε πρώτο πλάνο ο Μπρόρσον

Λίγες μέρες πριν κλείσει η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος, ο Άρης κινείται κατά κύριο λόγο για την απόκτηση ενός σέντερ μπακ και σε δεύτερο πλάνο για επιτελικό μέσο.

Όσον αφορά τη θέση στα στόπερ οι Κιτρινόμαυροι της Θεσσαλονίκης έχουν στο κάδρο δύο ονόματα. Αυτά των Σίντνεϊ και Μπρόρσον. Από τη μία ο Βραζιλιάνος της Μπέτις, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022 και από την άλλη ο Σουηδός Μπρόρσον που αγωνίστηκε ως βασικός στα δύο ματς που χάρισαν μία αξέχαστη πρόκριση στους ομίλους του Champions League στη Μάλμε, απέναντι στην Λουντογκόρετς.

Με τα τωρινά δεδομένα, ο 25χρονος Σουηδός στόπερ δείχνει να έχει το προβάδισμα για την ανοιχτή θέση στα στόπερ, καθώς οι συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη αλλά και της Μάλμε βρίσκονται εδώ και αρκετό καιρό σε προχωρημένο στάδιο, με τη συμφωνία να «κολλάει» προς το παρόν στο οικονομικό κομμάτι, με τους Κίτρινους να έχουν ανεβάσει κατά πολύ την τελευταία προσφορά τους, ώστε να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Από την άλλη, ο Σίντνεϊ παραμένει στα υπόψιν, τη στιγμή που τα 500.000 ευρώ με τα οποία τον αξιώνει η Ρεάλ Μπέτις είναι ένα ποσό που δείχνει θετικός στο να προσφέρει ο Άρης.

Στην Αλκμήνης εκφράζεται η αισιοδοξία ότι η περίπτωση του στόπερ θα «κλείσει» μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον Μπρόρσον να έχει το προβάδισμα αλλά τα πάντα μοιάζουν ρευστά μέχρι την τελική απάντηση των Σουηδών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς