17.2 C
Athens

Επίσημο: Στην Άρσεναλ με 40 εκατ. ευρώ ο Όντεγκααρντ!

Παίκτης της Άρσεναλ και με τη βούλα είναι από σήμερα (20/08) ο Μάρτιν Όντεγκααρντ. Ο Νορβηγός μέσος Λίγες μόλις μέρες μετά την αποχώρησή του από τους Λονδρέζους, όταν είχε αγωνιστεί ως δανεικός την περασμένη σεζόν, ο Όντεγκααρντ επιστρέφει στο Έμιρεϊτς κι αυτή τη φορά δεν πρόκειται να φύγει ξανά, τουλάχιστον μέχρι το 2026!

Ο Νορβηγός άσος άφησε έπειτα από σχεδόν μία τετραετία τη Ρεάλ Μαδρίτης, για να ζήσει εξ’ ολοκλήρου την εμπειρία της Premier League, ένα πρωτάθλημα που έδειξε να του ταιριάζει από τα όσα πρόλαβε να ζήσει στην περίοδο του δανεισμού του. Πλέον, είναι και επίσημα «κανονιέρης» σε μία πρόκληση που σίγουρα δεν θα την αφήσει ανεκμετάλλευτη.

Το συνολικό κόστος της μεταγραφής στη συμφωνία με τη «Βασίλισσα» ξεπερνά τα 40 εκατομμύρια ευρώ, με την Άρσεναλ του Αρτέτα να επενδύει στο… παρόν της, καθώς χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε έναν δημιουργικό χαφ στον άξονα.

Ο Όντεγκααρντ βρίσκεται ήδη στο Λονδίνο, εκεί όπου πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και έβαλε την πολύτιμη υπογραφή του σε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση της Άρσεναλ στα social media:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arsenal Official (@arsenal)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς