25 C
Athens

«Λύγισε» on air στο άκουσμα της είδησης του θανάτου της Νατάσας Βαρελά (video)

Συγκλονισμένος ο δημοσιογραφικός κόσμος από την είδηση του ξαφνικού θανάτου της 30χρονης δημοσιογράφου

Η είδηση του θανάτου της Νατάσας Βαρελά που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 30 ετών, σκόρπισε απέραντη θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο. Η 30χρονη παρουσιάστρια πέθανε ξαφνικά το πρωί της Κυριακής, από διάτρηση στομάχου, με όλους όσοι την ήξεραν να παθαίνουν σοκ, μη μπορώντας να το πιστέψουν.

Στην πρωινή εκπομπή του Epsilon «Παιδιά από σπίτι», οι συντελεστές του προγράμματος πάγωσαν στο άκουσμα της είδησης. Η Νατάσσα Βαρελά είχε εργαστεί στο κανάλι καθώς ήταν συνεργάτης της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή Tatiana Live και οι περισσότεροι την γνώριζαν προσωπικά.

Η Τζωρτζέλα Κόσιαβα δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με λυγμούς. «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε… Είμαστε σοκαρισμένοι και στενοχωρημένοι όλοι στο πλατό…», ήταν το μόνο που μπόρεσε να πει.

«Πέθανε εντελώς ξαφνικά, από διάτρηση στομάχου, στο νοσοκομείο Δυτικής Αττικής. Πράγματι τις τελευταίες μέρες είχε κάποιες στομαχικές διαταραχές, αλλά ούτε η ίδια ούτε οι γονείς της έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα. Σήμερα τα ξημερώματα, κατά τις 3, εμφάνισε πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι, έγινε εισαγωγή στο νοσοκομείο και μέσα σε δύο ώρες κατέληξε, εντελώς ξαφνικά. Δεν είχε κάποιο ιστορικό», ανέφερε ο Γιάννης Παπαγιάννης που βγήκε να μιλήσει στην εκπομπή.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς