19.9 C
Athens

Οπαδοί της Παρί κρέμασαν πανό κατά του Πογκμπά: Δεν σε θέλει κανείς εδώ (pics)

To σενάριο μεταγραφής του Πολ Πογκμπά στην Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως δεν πήραν με καλό «μάτι» οι οπαδοί των Παριζιάνων, οι οποίοι κρέμασαν πανό στο «Παρκ Ντε Πρενς» κατά του 28χρονου χαφ.

Το κλίμα στο Παρίσι έχει αρχίσει να γίνεται αρκετά βαρύ για τον Πολ Πογκμπά. Έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τους «κόκκινους διαβόλους» να σκέφτονται πως πιθανότατα το φετινό καλοκαίρι να είναι η τελευταία μεγάλη ευκαιρία για την πώλησή του, οι Παριζιάνοι καραδοκούν.

Μάλιστα, ο εκπρόσωπος του Γάλλου μεσοεπιθετικού φέρεται να έχει επαφές με τη διοίκηση της Παρί, κάτι που έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, με τους φιλάθλους της ομάδας να δρουν άμεσα.

Για την ακρίβεια, οι οπαδοί του γαλλικού συλλόγου φρόντισαν να κάνουν σαφές στον Πογκμπά πως είναι ανεπιθύμητος στο Παρίσι μέσω πανό που κρέμασαν στο έξω από το γήπεδο.

«Καλό θα ήταν ν’ ακούσεις τη μητέρα σου, δεν σε θέλει κανείς εδώ στο Παρίσι, ούτε εμείς», έγραφε το πανό των Γάλλων οπαδών στο «Παρκ ντε Πρενς».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς