17.8 C
Athens

Μπακς – Σανς 109-103: Γιάννης και Μίντλετον προβάρουν από τώρα το δαχτυλίδι του πρωταθλητή!

Mε ένα ιστορικής σημασίας στοπ του Γιάννη και την 40άρα του Μίντλετον οι Μπακς έφεραν στα ίσα τη σειρά με τους Σανς και ταξιδεύουν στο Φοίνιξ με φόντο την κούπα του πρωταθλητή

2-2 και πάμε από την αρχή. Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο εκμεταλλεύτηκαν πλήρως την έδρα τους, πήγαν τη σειρά των τελικών με το Φοίνιξ στα μέτρα τους και ισοφάρισαν σε 2-2 χάρη στις μαγικές εμφανίσεις του Αντετοκούνμπο και του Κρις Μίντλετον.

Τελικό σκορ 109-103 στο Fiserv Forum σε ένα ματς με αρκετές διακυμάνσεις στο σκορ και έντονες συγκινήσεις στο τέλος. Με τους Σανς να είναι στο 95-92 λίγες στιγμές πριν το φινάλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε ένα μυθικό κόψιμο πάνω στον ΝτεΆντε Εϊτον, κράτησε ζωντανή την ομάδα του και έδωσε τη σκυτάλη στον εξίσου αποτελεσματικό Μίντλετον που ολοκλήρωσε το ματς με 40 πόντους!

Ο Γιάννης παρά την έντονη ταλαιπωρία από το τραυματισμό του στο γόνατο είχε την πιο καθοριστική φάση της βραδιάς και επίσης σημείωσε 26 πόντους, 14 ριμπάουντ, οκτώ ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο τάπες.

Πλέον τα πάντα μεταφέρονται ξανά στο Φοίνιξ, εκεί που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθεί ο πρωταθλητής της φετινής σεζόν του NBA. Mε τέτοιες εμφανίσεις, οι Μπακς έχουν βάσιμες ελπίδες και κυρίως τους ηγέτες που χρειάζονται για να τους… φορέσουν τα πολυπόθητα δαχτυλίδια. Υπομονή μία εβδομάδα!

Δείτε τα highlights:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς