16.4 C
Athens

Βόμβα από Πορτογαλία: «Παίρνει Έντουαρντς ο Ολυμπιακός, δίνοντας Πέπε και Τιάγκο Σίλβα στην Γκιμαράες»!

Πορτογαλική εφημερίδα ρίχνει βόμβα, αποκαλύπτοντας συμφωνία Ολυμπιακού με Γκιμαράες για τη μεταγραφή του εκρηκτικού Μάρκους Έντουαρντς, προσφέροντας στα ανταλλάγματα Πέπε και Τιάγκο Σίλβα

Πριν από μερικά 24ωρα, η πορτογαλική A Bola αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 22χρονο εξτρέμ, Μάρκους Έντουαρντς που αγωνίζεται στη Βιτόρια Γκιμαράες. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός προσέφερε τον Πέπε στην Γκιμαράες για την απόκτηση του.

Από ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει μόνο καπνός, αλλά και… φωτιά! Σύμφωνα με την Desportivo de Guimaraes, ο Άγγλος πρώην μεσοεπιθετικός της Τότεναμ βρίσκεται μια ανάσα από τον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να παραχωρούν ως έμψυχα ανταλλάγματα στη Βιτόρια τους Τιάγκο Σίλβα και Πέπε που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Η είδηση κάνει τον γύρο της Πορτογαλίας, καθώς ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της Γκιμαράες και δεν είναι τυχαίο πως ο προπονητής του Ολυμπιακού τον έχει στη λίστα του.

 

Ο 22χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε την προηγούμενη σεζόν σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του πορτογαλικού συλλόγου μετρά σε 72 παιχνίδια 12 γκολ και 12 ασίστ!

Σημειώνεται πως για την απόκτηση του ενδιαφέρθηκαν σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα τόσο η πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όσο και η Πόρτο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ

Desportivo

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς