22.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Προσφέρει χρήματα και τον Πέπε για τον Έντουαρντς, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, ο Ολυμπιακός προσφέρει χρήματα και τον Πέπε στην Γκιμαράες προκειμένου να κάνει δικό του τον εξτρέμ Μάρκους Έντουαρντς

Ο Μάρκους Έντουαρντς αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της Βιτόρια Γκιμαράες και ήδη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Πόρτο προσπαθούν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Ο 22χρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός είχε την προηγούμενη σεζόν σε 33 συμμετοχές στο πρωτάθλημα 3 γκολ και 3 ασίστ, ενώ συνολικά με τη φανέλα του πορτογαλικού συλλόγου μετρά σε 72 παιχνίδια 12 γκολ και 12 ασίστ, ενώ διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Η A Bola υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον λόγω επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς και μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του πορτογαλικού Μέσου, οι Ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν γη και ύδωρ για να αποκτήσουν τον άλλοτε παίκτη της Τότεναμ.

 

Μάλιστα, εκτός από χρήματα, οι Ερυθρόλευκοι φέρονται έτοιμοι να δώσουν τον Πέπε στην Γκιμαράες, μιας και ο Πορτογάλος μέσος δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Το βέβαιο είναι πάντως πως ο Έντουαρντς αποτελεί το… μήλον της Έριδος στην Πορτογαλία και οι μεγάλοι εκεί «σφάζονται» για την υπογραφή του, την ώρα που ο Ολυμπιακός αναζητά εξτρέμ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς