16.6 C
Athens

Οριστικό: Για 5 χρόνια στη Γιουνάιτεντ ο Σάντσο με το deal να φτάνει τα 90 εκατ. ευρώ!

Ήταν δίκαιο και επιτέλους (για τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ) έγινε πράξη. Ο Τζέιντον Σάντσο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν και για τα επόμενα 5 χρόνια στο Όλντ Τράφορντ, ολοκληρώνοντας ένα μεταγραφικό σίριαλ που πέρασε από χίλια μύρια.

Ο Άγγλος στράικερ έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους των «Κόκκινων Διαβόλων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα υπογράψει εντός των επόμενων ωρών και επίσημα το νέο το συμβόλαιο με την ομάδα που υποστήριζε και θαύμαζε από μικρό παιδί.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον διεκδικούσε χρόνια, η Ντόρτμουντ δεν έκανε πίσω, αλλά μπροστά στα 90 εκατομμύρια ευρώ και τη δεδομένη επιθυμία του παίκτη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν μπορούσε παρά να αποδεχθεί τη μοίρα της. Ο Σάντσο θα συνεχίσει στα κόκκινα, σε ένα πρωτάθλημα (Premier League) που σίγουρα του ταιριάζει.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία αλλά και τον πλέον αξιόπιστο σε τέτοια ζητήματα, Φαμπρίσιο Ρομάνο, ο Σάντσο θα εκτοξεύσει το μισθό και την χρηματιστηριακή του αξία στο πενταπλάσιο, καθώς θα λαμβάνει 400.000 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή τα τριπλάσια από τον τωρινό μισθό του.

Εν κατακλείδι, ο 21χρονος Άγγλος εξτρέμ αναμένεται να κοστίσει συνολικά περίπου 90 εκατομμύρια λίρες στην Γιουνάιτεντ, με το συμβόλαιο του να εμπεριέχει και μία «χρυσή» ρήτρα +10 εκατομμυρίων ως μπόνους επίτευξης των στόχων. Μυθικό συμβόλαιο με γνώμονα το… παρόν, αλλά και το μέλλον! Πάντως σίγουρα του πάνε τα κόκκινα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς