16.6 C
Athens

Δεν «ιδρώνει» το αυτί του Μπενίτεθ: Υπογράφει στην Έβερτον

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν πήρε στα σοβαρά τις απειλές των οπαδών της Έβερτον και ετοιμάζεται να αναλάβει τη σκυτάλη των «ζαχαρωτών», υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Παρά τις απειλές για τη ζωή του, το αυτί του Ράφα Μπενίτεθ δεν «ίδρωσε» και η «κακόγουστη» προσπάθεια μίας μερίδας οπαδών να τον αποτρέψουν από το να συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Έβερτον απέτυχε.

Σύμφωνα με τη «Daily Mirror», ο άλλοτε προπονητής της Λίβερπουλ το Σαββατοκύριακο είχε τις τελικές διαπραγματεύσεις με τον αγγλικό σύλλογο, επιλύθηκαν κάποια ζητήματα και αναμένεται εντός της Τετάρτης (30/6) το υπογράψει τριετές συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ομάδα.

Ο Ιρανός ιδιοκτήτης της Έβερτον αγνόησε τη δυσαρέσκεια μίας μερίδας οπαδών του συλλόγου, που εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους στην επιλογή του να χρήσει προπονητή των «ζαχαρωτών» τον Ισπανό τεχνικό.

Κι αυτό διότι ο 61χρονος τεχνικός, έχει συνδέσει το όνομά του με την αιώνια αντίπαλο, Λίβερπουλ, στην οποία ήταν από το 2004 έως το 2010, ενώ σε παλαιότερες δηλώσεις του είχε χαρακτηρίσει την Έβερτον «μικρή», μετά από ένα ντέρμπι με τους «Reds».

Θυμίζουμε ότι μερικοί οπαδοί αποφάσισαν να επισκεφθούν το σπίτι του Μπενίτεθ και να του αφήσουν ένα πανό με απειλητικό μήνυμα στο οποίο έγραψαν: «Ξέρουμε που μένεις, μην υπογράψεις…».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς