19.2 C
Athens

Άρης: Απομένουν τα τυπικά για τη μεταγραφή του Χόρχε Κορέα από τη Μαρίτιμο

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της πρώτης φετινής του μεταγραφής είναι ο Άρης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία έχει έρθει σε οριστική συμφωνία με τη Μαρίτιμο για την αγορά του 28χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού Χόρχε Κορέα.

Οι Κίτρινοι δούλεψαν αθόρυβα τις διαπραγματεύσεις τους με την πορτογαλική ομάδα και όπως όλα δείχνουν απέσπασαν το πολυπόθητο «ναι» από τη διοίκηση της Μαρίτιμο για να ντύσουν τον Κορέα στα κιτρινόμαυρα.

Ο παίκτης αναμένεται να βρεθεί αύριο (27/06) στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη. Προς το παρόν δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες για τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του ή το συνολικό κόστος της μεταγραφής.

Ο Κορέα εφόσον περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους Θεσσαλονικείς, αναμένεται να ακολουθήσει την ομάδα του Μάντζιου στην Αυστρία, όπου από τις 29/06 θα χτιστεί ο Άρης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αργεντινός αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ πολλές φορές λειτουργεί και ως δεκάρι σε σχηματισμό 4-2-3-1. Αγωνίζεται στην LIGA NOS από τη σεζόν 2017/18 και έχει πετύχει συνολικά 10 γκολ, μοιράζοντας και 6 ασίστ σε 114 επίσημα παιχνίδια με τη Μαρίτιμο.

Πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν με 34 εμφανίσεις και μία ασίστ στο ενεργητικό του σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Πορτογαλίας.

Δείτε τον σε δράση:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς