18.2 C
Athens

Ανατροπή στην Έβερτον: Υπογράφει ο Μπενίτεθ

Ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Έβερτον, με το «Sky Sports» να αποκαλύπτει ότι οι υπογραφές μεταξύ των δύο πλευρών θα «πέσουν» την επόμενη εβδομάδα.

Αν και αρχικά είχα φανεί να «παγώνει» η περίπτωση του Ισπανού τεχνικού, μετά τις έντονες αντιδράσεις που υπήρξαν από τους φιλάθλους της Έβερτον, όπως φαίνεται τα «ζαχαρωτά» θα κάνουν την ανατροπή, δίνοντας την σκυτάλη στον Μπενίτεθ.

Το όνομα του 61χρονου έχει συνδεθεί έντονα με τη Λίβερπουλ, που διηύθυνε για έξι χρόνια και την οποία οδήγησε στην κατάκτηση του Champions League το 2005. Ο Μπενίτεθ δεν έκρυψε ποτέ τα συναισθήματά του για τους «Reds» και αυτός είναι και ο λόγος που οι οπαδοί των «ζαχαρωτών» από την πρώτη στιγμή είχαν εκφράσει έντονα την αντίθεσή τους να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το «Sky Sports», έχει υπάρξει πλέον συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να επισημοποιηθεί η έναρξη της συνεργασίας.

Ο Μπενίτεθ κατά το παρελθόν έχει περάσει επίσης, από τους πάγκους μεταξύ των οποίων και τις Βαλένθια, Ρεάλ, Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Νιουκάστλ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς