18.8 C
Athens

Πολύ κοντά στη Μίλαν ο Ζιρού

Το πρώτο βήμα στις διαπραγματεύσεις της Μίλαν με τον Ολιβιέρ Ζιρού έγινε. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα μεταξύ τους και πλέον απομένει μόνο το «ΟΚ» της Τσέλσι, ώστε ο Γάλλος άσος να αποκτήσει… ιταλικό διαβατήριο!

Ο Ζιρού δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Τούχελ και εύλογα αναζητά τον επόμενο σταθμό της πλούσιας καριέρας του, επιδιώκοντας τα λεπτά συμμετοχής που δικαιούται.

Η Μίλαν παρακολουθεί εδώ και μήνες από κοντά την περίπτωση του και μπήκε σφήνα στα «θέλω» του παίκτη, λίγο μετά την έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίσιο Ρομάνο, οι «ροσονέρι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να κερδίσουν την πολυπόθητη υπογραφή του Γάλλου στράικερ, ο οποίος τη δεδομένη χρονική στιγμή εκπροσωπεί την πατρίδα του στο Euro.

Οι Μιλανέζοι έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Ζιρού, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν την τελική ετυμηγορία των Λονδρέζων, που σίγουρα δεν θα τον παραχωρήσουν έτσι εύκολα.

Το συμβόλαιο του Ζιρού με τη Μίλαν, εφόσον επέλθει η τελική συμφωνία, θα έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2023, ενώ παράλληλα η Μίλαν αναμένεται να προσεγγίσει τους Μπλε και για τις περιπτώσεις των Μπακαγιόκο και Ζίγιες. Πάντως οι πιθανότητες να φέρει στο Μιλάνο τους δύο τελευταίους δεν είναι με το μέρος της, ειδικότερα από τη στιγμή που η Τσέλσι δεν πρόκειται να της κάνει το χατίρι της… έκπτωσης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς