19 C
Athens

Τότεναμ: Ο Λίβι έριξε «πόρτα» στα 100 εκατ. ευρώ της Μάντσεστερ Σίτι για τον Κέιν

Ο Χάρι Κέιν θέλει να φύγει από την Τότεναμ, ο Λίβι δεν τον αφήνει και η Μάντσεστερ Σίτι «παίζει» με τα εκατομμύρια σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει τους πρωταγωνιστές και το σενάριο, αλλά κανείς δεν γνωρίζει το τέλος.

Για την ώρα, τα πράγματα είναι -κατά μία έννοια- ξεκαθαρισμένα. Ο Κείν χαιρέτησε τους πάντες, μέχρι και τις άδεις θέσεις του «Totthenam Hotspur Stadium», και δήλωνε έτοιμος να ανοίξει μία νέα σελίδα στο ποδοσφαιρικό του ταξίδι. Μέχρι εδώ καλά. Ωστόσο, υπολόγισε χωρίς τον πρόεδρο των Σπιρουνιών, Ντάνιελ Λίβι, που όχι απλώς κάνει τα πάντα για να του αλλάξει την απόφαση, αλλά του «φράζει» και τον δρόμο προς το Μάντσεστερ.

Για να γίνουμε πιο σαφείς, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση «Κέιν – Τότεναμ – Σίτι» οι Πολίτες φέρεται να πρόσφεραν αληθινό χρυσάφι στην ομάδα του Λονδίνου προκειμένου να κάνει πίσω στις διαπραγματεύσεις, αλλά όπως φάνηκε ούτε το ποσό των 100 εκατομμυρίων λιρών κατάφερε να δελεάσει τον ιδιοκτήτη των Σπερς.

https://athlosnews.gr/ta-dinei-ola-i-mantsester-siti-gia-ton-chari-kein/

Ο γνωστός Ιταλός ρεπόρτερ, Φαμπρίσιο Ρομάνο, αναφέρει ότι η διοίκηση της Τότεναμ απέρριψε άλλη μία βαρβάτη πρόταση για τον Κέιν από την πλευρά των πρωταθλητών Αγγλίας, που ήταν διατεθειμένοι μαζί με το εξωφρενικό ποσό να στείλουν στο Βόρειο Λονδίνο και 2-3 παίκτες ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Με λίγα λόγια, τα πάντα για χάρη του Κέιν, που σίγουρα θα αντιδράσει – παρέμβει στο «εμπάργκο» του Λίβι όταν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στο Euro με την εθνική Αγγλίας. Αναμένουμε με τεράστιο ενδιαφέρον…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς