19.7 C
Athens

Κιάερ: Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν, περήφανος για τον τρόπο που αντιδράσαμε σαν ομάδα

Η έννοια του αρχηγού στριμωγμένη πάνω του. Ο Σίμον Κιάερ δεν φοράει απλά το περιβραχιόνιο της εθνικής Δανίας. Το τιμάει, το πονάει και στο τέλος της ημέρας το βάζει πάνω από οποιοδήποτε δικό του όφελος.

Στην πρώτη του τοποθέτηση μετά το δυσάρεστο συμβάν του Σαββάτου, μίλησε όπως αρμόζει σε έναν αρχηγό.

Κι αφού ξεκαθάρισε ότι τις τελευταίες ημέρες το ποδόσφαιρο έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, έστειλε μήνυμα νίκης στο αποψινό ματς με το Βέλγιο (17/06, 19:00), ώστε να αφιερώσουν αυτούς τους 3 βαθμούς αλλά και κάθε προσπάθειά τους στο τουρνουά στον Κρίστιαν Έρικσεν, που όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Ομοσπονδία της χώρας θα του τοποθετηθεί βηματοδότης μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη στο χορτάρι του Πάρκεν.

https://athlosnews.gr/ethniki-danias-tha-topothetithei-vimatodotis-ston-eriksen/

«Ήταν κάποιες ξεχωριστές ημέρες, όπου το ποδόσφαιρο δεν ήταν το σημαντικότερο πράγμα. Ένα σοκ που θα είναι πάντα ένα κομμάτι μου, ένα κομμάτι όλων, για πάντα! Το μόνο πράγμα που είναι σημαντικό και μετράει είναι ότι ο Κρίστιαν είναι καλά. Είμαι περήφανος για το πώς αντιδράσαμε σαν ομάδα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Είμαι συγκινημένος και ευγνώμων για την στήριξη όλων. Σήμερα θα μπούμε στο γήπεδο και θα έχουμε τον Κρίστιαν στην καρδιά μας και στη σκέψη μας. Μας δίνει γαλήνη, η οποία θα μας επιτρέψει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι. Θα παίξουμε για τον Κρίστιαν και όπως πάντα για όλους τους Δανούς. Αυτό είναι το μεγαλύτερο κίνητρο που θα μπορούσαμε να έχουμε. Όπως πάντα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη Δανία», ήταν το μήνυμα του Σιμόν Κιάερ μέσω των social media της Δανίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς