19.4 C
Athens

Τούρκος φίλαθλος έκανε πρόταση γάμου στην κοπέλα του μέσα από το Ολίμπικο της Ρώμης (vid)

Επιστροφή φιλάθλων στα γήπεδα. Τι μαγεία! Πόσο όμορφες εικόνες, έστω κι αν τα γήπεδα δεν «χαίρονται» την πληρότητα τους. Όταν αυτό συνδυάζεται και με την τελετή έναρξης του Euro, τότε τα πάντα αποκτούν διπλό νόημα.

Η Ιταλία επικράτησε με εμφατικό τρόπο και παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο με 3-0 της Τουρκίας και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση.

Από την άλλη οι Τούρκοι προβλημάτισαν με την εικόνα τους, τα «άκουσαν» από τον Τύπο της πατρίδας τους και στεναχώρησαν τους περίπου 3.500 υποστηρικτές τους που βρέθηκαν στο Ολίμπικο της Ρώμης. Για την ακρίβεια όλους, εκτός από δύο!

Ένας Τούρκος φίλαθλος αποφάσισε να συνδυάσει την επιστροφή του στα γήπεδα με ένα… δαχτυλίδι, το οποίο και εν τέλει κατάφερε να φορέσει στο δάχτυλο της αγαπημένης του, προσφέροντας της μία στιγμή που θα θυμάται για πάντα.

Οι παρευρισκόμενοι στο συμβάν δεν έχασαν την ευκαιρία και απαθανάτισαν την τρυφερή αυτή στιγμή, χαρίζοντας σε όλους εμάς το δεύτερο εξωαγωνιστικό highlight της πρεμιέρας, μετά την αψεγάδιαστη ερμηνεία του Αντρέα Μποτσέλι στην τελετή έναρξης.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου στο Ολίμπικο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 433 (@433)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς