17.7 C
Athens

Ίντερ: Ο Λουκάκου «πρόδωσε» την πρόσληψη του Ιντζάγκι και τη παραμονή του στο Μιλάνο

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό και τα δύσκολα οικονομικά δεδομένα που άφησε πίσω της η πανδημία, αναγκάζει την Ίντερ να αλλάξει σελίδα παρά την κατάκτηση του Σκουντέτο μετά από 11 χρόνια.

Οι «νερατζούρι» είδαν τον Αντόνιο Κόντε να διαφωνεί με την τακτική τους και να αποχωρεί από το Μιλάνο για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες (Λονδίνο ;). Πολλά και από τα πρωτοκλασάτα ονόματα του υπάρχοντος ρόστερ ίσως μαζέψουν τα πράγματα τους οριστικά από το Σαν Σίρο αν δε βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις με τη διοίκηση των Πρωταθλητών.

Ένας από αυτούς που μένει, πάντως, είναι από μόνος του αρκετός για να χτιστεί πάνω του όλη η επιθετική γραμμή. Ο Ρομέλου Λουκάκου δεν ήταν απλώς πρώτος σε γκολ και ασίστ φέτος για την Ίντερ (20 τέρματα, 12 ασίστ), αλλά ο x-factor της επιθετικής μηχανής του Κόντε.

Ο Βέλγος σε συνέντευξη του στο βελγικό δίκτυο «VTM», λίγες μέρες πριν την έναρξη του Euro ξεκαθάρισε ότι «δεν πάει πουθενά», ακυρώνοντας τα θέλω των Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι που με μανία διεκδικούσαν την υπογραφή του. Ο θηριώδης φορ των Μιλανέζων θα μείνει στην Serie και για την επόμενη σεζόν, αυτή τη φορά με τον Σιμόνε Ιντζάγκι στον πάγκο, όπως του… ξέφυγε στην προαναγγελία της παραμονής του.

«Μένω στην Ίντερ. Έχω μιλήσει ήδη με τον νέο προπονητή, τον Ιντζάγκι. Ίσως δεν θα έπρεπε να το είχα πει αυτό ακόμα, αλλά ήταν μία πολύ θετική κουβέντα. Νιώθω καλά στο Μιλάνο», ήταν τα λόγια του Βέλγου στράικερ, ο οποίος βάζει… πλώρη για νέα ρεκόρ στο ιταλικό πρωτάθλημα, που σίγουρα του ταιριάζει.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς