22.5 C
Athens

Έξαλλος με τον Λαπόρτ ο Ντεσάμπ: «Ό,τι έχει πει είναι ψέματα, δε μιλήσαμε ποτέ για την Εθνική Γαλλίας»

Ο Εμερίκ Λαπόρτ άλλαξε τελευταία στιγμή διαβατήριο και από το φετινό καλοκαίρι θα αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής Ισπανίας, κάτι που σίγουρα προκάλεσε τον εκνευρισμό στον ομοσπονδιακό τεχνικό των «τρικολόρ», που σε νέες του δηλώσεις καυτηρίασε τη στάση του Λαπόρτ, ο οποίος, όπως λέει ο Ντεσάμπ, είπε πολλά ψέματα αναφορικά με την συγκεκριμένη απόφαση του.

Έξαλλος έγινε ο Ντιντιέ Ντεσάμπ στη συνέντευξη τύπου, όταν ρωτήθηκε για τον Λαπόρτ και την απόφαση του να γίνει… Ισπανός, παρόλο που η εθνική Γαλλίας δε είναι και υπερπλήρης στη θέση των κεντρικών αμυντικών.

«Αυτό που με ενοχλεί είναι πως ό,τι έχει πει, είναι ψέματα. Το μοναδικό μήνυμα που έχω λάβει απ’ τον ίδιο ήταν τον Οκτώβριο, για να συζητήσουμε τον τραυματισμό που είχε τον Σεπτέμβριο», δήλωσε με έντονο ύφος ο Ντεσάμπ θέλοντας να εξηγήσει την απόφαση του να μην συμπεριλάβει καν στις προεπιλογές του τον αμυντικό της Σίτι.

«Βεβαίως και είχε αυτή την επιλογή, να μην παίξει μαζί μας. Θα μπορούσε να επιλέξει κι εμάς, αρκούσαν μόνο δέκα δευτερόλεπτα για να μιλήσουμε. Πάντα ήταν στη λίστα μας, αλλά υπήρχε ανταγωνισμός γύρω απ’ το όνομά του», κατέληξε στις δηλώσεις του ο Ντεσάν.

Πλέον είναι πολύ πιθανό οι δρόμοι των δύο να διασταυρωθούν στη διοργάνωση και εκεί να λύσουν τις όποιες… αγωνιστικές διαφορές τους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς