23.6 C
Athens

«Ο Αλεξάντερ Άρνολντ θα μείνει εκτός των προεπιλογών της εθνικής Αγγλίας για το Euro»

Η Εθνική Αγγλίας είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Euro, το οποίο στις κρίσιμες φάσεις των νοκ-άουτ θα διεξαχθεί και στη χώρα της.

«Αν όχι τώρα, πότε;». Βάζετε τον τόνο όπου θέλετε εσείς, ούτως ή άλλως την ίδια σημασία θα έχει. Οι Άγγλοι έφτασαν στην πηγή στο Μουντιάλ του 2018, όμως δέχθηκαν την σφαλιάρα του εξαφανισμένου, από τότε, Μάριο Μάντζουκιτς στα ημιτελικά και παρακολούθησαν τον τελικό από το σπίτι.

Στη φετινή διοργάνωση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχουν το πιο πλήρες ρόστερ των τελευταίων ετών. Τόσο πλήρες που ο Άγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σάουθγκειτ, σκέφτεται να αφήσει εκτός αποστολής τον Τρεντ-Αλεξάντερ Άρνολντ.

Ο ακραίος μπακ της Λίβερπουλ δεν πραγματοποίησε και την καλύτερη σεζόν και δείχνει να χάνει τη θέση του από τους Ρις Τζέιμς και Κίραν Τρίπιερ της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Τσέλσι και της πρωταθλήτριας Ισπανίας, Ατλέτικο, αντίστοιχα.

Μέσα σε όλα υπάρχει και η λύση του έμπειρου Κάιλ Γουόκερ, με τον Άρνολντ να έρχεται τέταρτος στα «θέλω» του προπονητή του και συνεπώς να μένει στο Λίβερπουλ.

Τουλάχιστον αυτό αναφέρει με κάθε βεβαιότητα το αγγλικό δίκτυο «ESPN» λίγες μόλις ώρες πριν την οριστική ανακοίνωση των ονομάτων από τον Σάουθγκειτ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς