20.5 C
Athens

Τρομερή στιγμή: Η γεμάτη συγκίνηση αγκαλιά του MVP Καντέ με τη μητέρα του (vid)

Είναι ο κορυφαίος χαφ του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Στο χαμόγελό του διακρίνει κανείς τα όνειρα και τις θυσίες τόσων ετών. Η ιστορία του λίγο πολύ γνωστή. Αρκεί να αναφέρουμε ότι πριν 6 χρόνια τέτοιο καιρό αγωνιζόταν στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου με την Καέν.

Τον Ενγκολό Καντέ δεν τον φτάνεις εύκολα. Ούτε σε χιλιόμετρα, ούτε σε ήθος. Είναι ένα παιδί που επέλεξε να χαμογελάσει στις δυσκολίες της ζωής και η μοίρα τον δικαιώνει πανηγυρικά στο σήμερα. MVP του τελικού, τόσο σεμνός στο αντίκρισμα του τροπαίου. Ούτε καν το φίλησε. Απλώς υποκλίθηκε, του έριξε μια ματιά και έτρεξε στη… μητέρα του!

Η αγκαλιά της μάνας χωράει τον κόσμο όλο, λένε. Δεν έχουν άδικο. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει και ο Καντέ, που τόσο πολύ την είχε ανάγκη. Για την ακρίβεια δεν την έχασε στα δύσκολα, θα τη χάσει τώρα;

Η πιο όμορφη εικόνα των χθεσινών πανηγυρισμών είναι αυτή εδώ. Η πιο αληθινή. Μία αγκαλιά που κρύβει πολλά περισσότερα από τη χαρά της κατάκτησης ενός τροπαίου. Ενγκολό Καντέ (και μητέρα του), σας ευχαριστούμε για αυτά τα μηνύματα αγάπης, σεβασμού και εκτίμησης. Σας αξίζει όλη η χαρά του κόσμου.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς