22.1 C
Athens

Gazzetta dello Sport: Παρελθόν από την Ίντερ ο Κόντε!

Η ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport» έριξε την… βόμβα της ημέρας στην Ιταλία, καθώς σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πλέον δεδομένο το διαζύγιο της Ίντερ με τον Αντόνιο Κόντε, καθότι η διοίκηση του κλαμπ θέλει να προχωρήσει σε περικοπές και ο 52χρονος τεχνικός ζητούσε μεταγραφές και αύξηση στις απολαβές του.

Η Ίντερ επέστρεψε στην κορυφή του Καμπιονάτο μετά από 11 χρόνια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για να πείσει τους ανθρώπους της να κρατήσουν τον Κόντε στο τιμόνι των «νερατζούρι».

Η διοίκηση των πρωταθλητών Ιταλίας αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον έμπειρο Ιταλό προπονητή, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, που παρά τις επιτυχίες, έχουν πνίξει τον σύλλογο στον καιρό της πανδημίας, ώστε να «αδειάσει» πολύτιμο χώρο στα ταμεία της και να πάρει μία ανάσα.

Ο Κόντε ζητούσε μεταγραφές και να μείνουν οι παίκτες του ρόστερ που ο ίδιος θεωρούσε κλειδιά, κάτι τέτοιο ήταν ανέφικτο από την πλευρά του ίδιου του κλαμπ και στο επερχόμενο ραντεβού του με τον πρόεδρο της ομάδας, Στίβεν Ζανγκ, θα συζητήσει για το ποσό της αποζημίωσης του και όχι γι αυτό της ανανέωσης. Με λίγα λόγια, η Ίντερ αρχίζει και γκρεμίζει ο, τι με κόπο έχτιζε… 11 χρόνια τώρα!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς