17.7 C
Athens

Ο Ρονάλντο δίνει 150.000 ευρώ σε κάθε παίκτη της Βαγιαδολίδ για να κερδίσουν την Ατλέτικο!

Η Βαγιαδολίδ είναι αδιάφορη βαθμολογικά, την ώρα που η Ατλέτικο Μαδρίτης παίζει για τον τίτλο στην Ισπανία. Λίγα χιλιόμετρα πιο πέρα, την ίδια ώρα η Ρεάλ φιλοξενεί την Βιγιαρεάλ, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της συμπολίτισσας και δική της επικράτηση, ώστε να «κλέψει» το πρωτάθλημα στο 90′.

Η τελευταία αγωνιστική στη La Liga δεν προσφέρεται για καρδιακούς και ο Ρονάλντο -το φαινόμενο- κάνει τα πάντα για να αποφύγει αυτός και οι οπαδοί της αγαπημένης του «Βασίλισσας» το… έμφραγμα!

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αστέρας του ποδοσφαίρου είναι εδώ και δύο χρόνια το αφεντικό στην Ρεάλ Βαγιαδολίδ, γνωρίζει καλά από τέτοια ματς – θρίλερ και το παιχνίδι της μοίρας έταξε σε αυτόν και τον παλιό του φίλο, Τσόλο Σιμεόνε, το πιο περίεργο φινάλε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα της Ισπανίας, ο σπουδαίος Ρονάλντο πρόκειται να «χρυσώσει» τους παίκτες της ομάδας του με ένα άνευ προηγουμένου πριμ, σε περίπτωση που αυτοί φράξουν τον δρόμο της μισητής Ατλέτικο προς τον τίτλο.

Έτσι, σε περίπτωση νίκης, κάθε ποδοσφαιριστής της Βαγιαδολίδ, από αυτούς που θα αγωνιστούν, θα λάβει 150.000 ευρώ (!), απλά για να σηκώσει την κούπα η άλλη Ρεάλ, της Μαδρίτης.

Ρονάλντο (Ναζάριο), σου βγάζουμε το καπέλο. Μόλις μας έπεισες να παρακολουθήσουμε τους σημερινούς «τελικούς» στη La Liga, που έχουν κοινή ώρα εκκίνησης στις 19:00.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς