24.6 C
Athens

Σε διακοπές ο Μέσι μία αγωνιστική πριν το φινάλε στη La Liga

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενείται στην έδρα της Έιμπαρ για την 38η και τελευταία αγωνιστική της La Liga το απόγευμα του Σαββάτου (22/05, 19:00), ωστόσο θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της, Λίο Μέσι, που μετά την οριστική «σφαλιάρα» από τη Θέλτα θα παρακολουθήσει από τον καναπέ του σπιτιού του τη «μάχη» τίτλου ανάμεσα σε Ρεάλ και Ατλέτικο.

Ο Αργεντινός ζήτησε ειδική άδεια από τους «Μπλαουγκράνα», ώστε να ξεκουραστεί κατά μία εβδομάδα παραπάνω, δεδομένου ότι στις 10 του Ιούνη θα ξεκινήσει το ταξίδι του στο Copa America με την εθνική Αργεντινής.

Η Μπαρτσελόνα το δέχθηκε ασυζητητί και ο σούπερ σταρ της Καταλονικής ομάδας ίσως έδωσε, δίχως να το γνωρίζει, το τελευταίο του ματς με τα χρώματα του αγαπημένου του συλλόγου την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στη Θέλτα στο Camp Nou.

Να θυμίσουμε ότι ακόμη δεν έχει συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την ισπανική ομάδα και η πόρτα της εξόδου παραμένει αναποφάσιστη. Να κλείσει ή να παραμείνει ανοιχτή με προορισμό το… απροσδιόριστο; Ούτε ο Μέσι δεν γνωρίζει ακόμη…

Προτεραιότητα, πάντως, για τον ίδιο έχει η εθνική ομάδα της πατρίδας του, με την οποία θα διεκδικήσει εντός συνόρων το πρώτο μεγάλο τρόπαιο επί της δικής του δυναστείας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς