18 C
Athens

Ο Μέσι δείπνησε με τον Σουάρες και στηρίζει Ατλέτικο για τη «μάχη» του τίτλου! (pics)

Η Μπαρτσελόνα «σνόμπαρε» τον Λουίς Σουάρες το καλοκαίρι κι αυτός δίνει τον τίτλο στην Ατλέτικο.

Δεν αποτελεί υπερβολή, αλλά την ωμή απεικόνιση της αλήθειας για τους Καταλανούς. Τη στιγμή που τα πάντα κατέρρεαν στο Camp Nou το προηγούμενο καλοκαίρι και το μέλλον του Μέσι βρισκόταν στον αέρα, η τότε διοίκηση των Μπλαουγκράνα έκανε ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της σεζόν, πασάροντας τον Ουρουγουανό «killer» στην συνδιεκδικήτρια του τίτλου, Ατλέτικο.

Από εκεί κι έπειτα τα πάντα ανήκουν στην ιστορία. 20 γκολ στη La Liga με τους «ροχιμπλάνκος», συνολικά 20 κερδισμένοι βαθμοί που φέρνουν την υπογραφή του, με αποκορύφωμα το πρόσφατο game-winner απέναντι στην Οσασούνα. Ίσως και title-winner, θα δείξει την Κυριακή.

Πάντως, ο αρχηγός της Μπάρτσα, Λίο Μέσι, δεν ξεχνά τον καλό του φίλο Σουάρες, τον οποίο και επισκέφθηκε μέσα στην εβδομάδα στο σπίτι του τελευταίου στη Μαδρίτη, με την Marca να αποκαλύπτει ότι ο Αργεντινός τον εμψύχωσε ώστε να σηκώσει τον τίτλο με την Ατλέτικο, απέναντι στη μισητή Ρεάλ.

Οι οικογένειες των δύο ποδοσφαιριστών δείπνησαν μαζί, λίγες μέρες μετά το νέο «στραπάτσο» των Καταλανών με την Θέλτα, όπου ηττήθηκαν με 2-1 και έμειναν οριστικά τρίτοι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς