20.8 C
Athens

Ίντερ: Δεν υπάρχει πρόθεση ρήξης με τον Κόντε

Παρότι τα δημοσιεύματα έχουν βαλθεί να στείλουν τον Αντόνιο Κόντε νωρίτερα από το προβλεπόμενο σπίτι του, σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Gazzetta dello Sport» ο Στίβεν Ζανγκ δεν έχει πρόθεση να αφαιρέσει τόσο εύκολα από τον Ιταλό τεχνικό τον ρόλο του προπονητή της Ίντερ.

Ο Αντόνιο Κόντε οδήγησε τους «νερατζούρι» έπειτα από 11 χρόνια στην κατάκτηση του Scudetto. Παρόλα αυτά, το τελευταίο διάστημα ακούγεται έντονα πως ο Ιταλός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας, λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση.

Τα σενάρια αυτά ωστόσο, έρχεται να διαψεύσει το «Gazzetta dello Sport», σύμφωνα με το οποίο σύντομα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον Ζανγκ και τον Κόντε, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του 51χρονου τεχνικού.

Ο λόγος που η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών καθυστέρησε οφείλεται στην προσμονή των διοικούντων το σύλλογο ότι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν σύντομα δάνειο ύψους 250.000.000 με 270.000.000 ευρώ, το οποίο θα τους προσφέρει την απαιτούμενη ρευστότητα τόσο για το φινάλε της τρέχουσας χρονιάς όσο και για την προετοιμασία για την επόμενη.

Από τη μεριά του ο Κόντε, ζητά σαφήνεια και εγγυήσεις. Ο Ιταλός δεν επιθυμεί να έρθει σε ρήξη με τη διοίκηση, εκτός κι αν οι θυσίες που ζητούνται είναι υπερβολικές. Παρόλα αυτά, και σύμφωνα με το δημοσίευμα τα σημάδια δεν προοικονομούν επικείμενη διάλυση.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς