24 C
Athens

Οριστικό: Επιστρέφει στην εθνική Γερμανίας ο Τόμας Μίλερ

Γερμανία χωρίς Μίλερ, φαγητό χωρίς αλάτι. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, τα «Πάντσερ» χάνουν πολύ από την ταυτότητα τους όταν απουσιάζει από την αποστολή ο ηγέτης Μίλερ, που τα τελευταία 2 χρόνια παρακολουθούσε την εθνική του ομάδα από τον καναπέ!

Πλέον, στο τελευταίο μεγάλο τουρνουά του Γιόακιμ Λεβ, η απόφαση έχει παρθεί και δεν πρόκειται να αλλάξει. Όπως αναφέρει από το πρωί της Δευτέρας (17/05) η «Bild» ο Μίλερ θα βρίσκεται ξανά στην προεπιλογή για το Euro, μετά από παρότρυνση του Λεβ, ο οποίος δύο χρόνια νωρίτερα τέτοιο καιρό τον είχε «κόψει» από τα παιχνίδια με πρόφαση την ανανέωση του γερμανικού ρόστερ.

Με λίγα λόγια, επιχείρησε να αλλάξει τη σελίδα, αλλά το βιβλίο του υπενθύμισε ότι απουσιάζουν μερικά από τα πιο σημαντικά κεφάλαια. Ο Μίλερ είναι, αδιαμφισβήτητα, ένα από αυτά και οι αριθμοί το αποδεικνύουν.

100 συμμετοχές με τον εθνόσημο, 38 γκολ, 14 ασίστ, ένα Παγκόσμιο, δεκάδες μεγάλα παιχνίδια. Εν ολίγοις, δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτόν και -ευτυχώς για τους Γερμανούς- ο Λεβ το κατάλαβε, έστω και αργά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς